Νεο Hyundai Santa FE

από 50.990€

Κλείστε θέση για να γνωρίσετε και να οδηγήσετε
το νέο Hyundai Santa FE πρώτοι!

Εξαθέσια και επταθέσια τετρακίνητη πολυτέλεια.

  Ισχυρότερο. Ευφυέστερο. Με βλέμμα στο μέλλον.

  Διαθέσιμη τώρα με plug-in υβριδικό σύνολο, η ναυαρχίδα των SUV μας στην Ευρώπη έχει σχεδιαστεί εξ’ αρχής ώστε να σας προσφέρει περισσότερους χώρους, ανέσεις και ευκολίες. Υιοθετώντας μία τολμηρή, ξεχωριστή σχεδίαση και μία εκπληκτική σειρά νέων, έξυπνων τεχνολογιών.

  Απολαύστε τα καλύτερα και των δύο κόσμων.

  Ηλεκτρικό όταν θέλετε. Βενζινοκίνητο όταν χρειάζεται. Μόνον όταν εξαντληθεί η μπαταρία, αναλαμβάνει ο αποδοτικός βενζινοκινητήρας. Απολαύστε πλήρη ευελιξία αυτονομίας.

  Εξαθέσια ή επταθέσια άνεση.

  Απολαύστε άνεση πρώτης κατηγορίας για μέχρι 7 επιβάτες. Μία ευρεία γκάμα εκδόσεων καθισμάτων και πρακτικών χαρακτηριστικών εξυπηρετούν όλες σας τις ανάγκες, σε κάθε περίπτωση. Απολαύστε μέγιστη άνεση και ευελιξία με ένα απίστευτα ευέλικτο σύστημα καθισμάτων.

  Τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της ασφάλειας.

  Νέες τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της ασφάλειας και Προηγμένα Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού (ADAS) καθιστούν το νέο SANTA FE Plug-in Hybrid υπολογίσιμο ανταγωνιστή ακόμα και στην premium κατηγορία.

  Τεχνολογία Plug-in Hybrid.

  Τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων: Αμιγής ηλεκτροκίνηση όταν τη θέλετε. Οικονομική βενζινοκίνηση όταν τη χρειάζεστε. Τα Plug-in Hybrid έχουν ηλεκτρική μπαταρία, η οποία επαναφορτίζεται σε ηλεκτρική παροχή από σταθμό φόρτισης ή οικιακή πρίζα σούκο. Αλλά όποτε θελήσετε ή απαιτηθεί, το ταξίδι σας συνεχίζει με συμβατικό κινητήρα βενζίνης, ο οποίος κινείται με πλήρη υβριδική συμπεριφορά για περισσότερη οικονομία. Πρακτικά, αφήνοντας το αυτοκίνητο να φορτίζει τη νύχτα, έχετε την ημέρα έως και περίπου 60-70 χλμ. να κινηθείτε με εντελώς σβηστό τον κινητήρα. Και στα απρόσμενα μεγάλα ταξίδια ή τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, κινείστε ξένοιαστα με έναν κινητήρα που λειτουργεί με υβριδική οικονομία. H Plug-in Hybrid τεχνολογία της Hyundai είναι διαθέσιμη με 265 ίππους, αυτόματη μετάδοση και τετρακίνηση από κινητήρα 1.6lt, τόσο στο εξαθέσιο όσο και στο επταθέσιο.

  Μηδενικές εκπομπές ρύπων στο EV mode.

  Οδηγήστε ηλεκτρικά με το πάτημα ενός πλήκτρου. Μόλις η μπαταρία στο ηλεκτρικό πρόγραμμα οδήγησης εξαντληθεί, το όχημα μπορεί να συνεχίζει αυτόματα στο υβριδικό πρόγραμμα.

  Διανύστε μεγαλύτερη απόσταση με ένα λίτρο βενζίνης.

  Στο υβριδικό πρόγραμμα οδήγησης (hybrid mode), ο ηλεκτροκινητήρας που τροφοδοτείται από την μπαταρία συνεργάζεται με το βενζινοκινητήρα πετυχαίνοντας εκπληκτική οικονομία καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

  5-Ετής Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων της Hyundai.

  Όπως όλα τα μοντέλα Hyundai, το SANTA FE Plug-in Hybrid είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Εμείς υποστηρίζουμε αυτή την ποιότητα με 5-ετή Εργοστασιακή Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων για να απολαμβάνετε τα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή, χωρίς να ανησυχείτε για το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον αυτού, η πολύ αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χλμ., όποιο συμβεί πρώτο. Απολαύστε την πρόσθετη ξεγνοιασιά που προσφέρει στάνταρ μία από τις καλύτερες εγγυήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

  Τεχνολογία κινητήρων βιώσιμη για το μέλλον.

  Όλα τα νέα ταξινομημένα μοντέλα της Hyundai στην Ευρώπη ήδη πληρούν τα πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6d.

  Σχεδίαση.

  Ανακαλύψτε τη σχεδίαση του νέου Hyundai SANTA FE.

  Σχεδίαση που υποδηλώνει κύρος.

  Ευρύχωρο, κομψό και εκφραστικό, το SANTA FE Plug-in Hybrid απευθύνεται σε ανθρώπους με ισχυρή προσωπικότητα. Κατασκευασμένο ώστε να κατακτήσει τους δρόμους, κάθε άλλο παρά απαρατήρητο περνά. Οι φαρδιές και καθοριστικές γραμμές του και η πλήρως αναθεωρημένη σχεδίασή του μαγνητίζουν το βλέμμα.

  22 Χρόνια Santa Fe – η εξέλιξη ενός αυτοκινήτου-icon.

  Η Hyundai παρουσίασε την πρώτη γενιά του SANTA FE το 2000, που σημαίνει ότι ήταν από τους πρωτοπόρους στην κατηγορία των SUV. Γιορτάζοντας ήδη την 22η του επέτειο, το πολύ επιτυχημένο SANTA FE αποτελεί σύμβολο για τη μάρκα. Ας παρακολουθήσουμε τώρα την εξέλιξη του πρώτου μας SUV στην πάροδο των χρόνων.

  Πρώτη γενιά 2000-2006.

  Η 1 η γενιά είχε μία σκληροτράχηλη αλλά εκλεπτυσμένη εμφάνιση με αισθητά μεγαλύτερο μήκος και πλάτος από την πλειοψηφία των ανταγωνιστών, υποδηλώνοντας πρακτικότητα για off-road οδήγηση.

  Δεύτερη γενιά 2006 – 2012.

  Η 2η γενιά ήταν ισχυρότερη, με περισσότερους χώρους, αναβαθμισμένα συστήματα ασφάλειας και αισθητά βελτιωμένο χειρισμό για ποικίλες οδηγικές και καιρικές συνθήκες.

  Τρίτη γενιά 2012 – 2018.

  Η 3η γενιά προσέφερε ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ποιότητα λανσάροντας επίσης μία νέα σχεδιαστική κατεύθυνση με εκλεπτυσμένες γραμμές και τολμηρές, ογκώδεις επιφάνειες.

  Τέταρτη γενιά 2018-σήμερα.

  Στην premium αίσθηση της 4ης γενιάς συνεισφέρει μία υψηλού κύρους εμφάνιση, η προηγμένη τεχνολογία, τα καλύτερα στην κατηγορία συστήματα ασφάλειας, η εξαιρετική ευρυχωρία αλλά και η -μοναδική για την κατηγορία- δυνατότητα για 6θέσια διάταξη εσωτερικού με τα μοναδικά σε άνεση καθίσματα αεροπορικού τύπου (captain seats).

  Σχεδιάζοντας τη νέα εμφάνιση – από το πρώτο σχέδιο μέχρι το εκθετήριο.

  Ξεκινώντας η διαδικασία σχεδίασης, τα πρώτα σχέδια είναι συνήθως πρόχειρα σκίτσα από μολύβι πάνω σε χαρτί. Για το Santa Fe, η ομάδα σχεδίασης εστίασε σε μία πιο ήσυχη, σοφιστικέ σχεδιαστική γλώσσα. Αυτή υπογραμμίζει το μεγάλο πλάτος και τη στιβαρότητα του νέου design αποσκοπώντας στην αρμονία και την αισθητική ποιότητα.

  Εξωτερικό

  Τολμηρά και ξεχωριστά εξωτερικά χρώματα.

  Επιλέξτε το αγαπημένο σας. Εξατομικεύστε το SANTA FE Plug-in Hybrid επιλέγοντας από 8 εξαιρετικές χρωματικές προτάσεις, εμπνευσμένες από τη φύση. Ξεχωρίζουν τρία μοναδικά εξωτερικά χρώματα που προσθέτουν περισσότερο στυλ: Glacier White, Taiga Brown και Lagoon Blue.

  Abyss Black Pearl – Magnetic Gray Metallic

  Taiga Brown Pearl – Creamy White Pearl

  Lagoon Blue Pearl – Glacier White Metallic

  Forest Gray Metallic – Typhoon Silver Metallic

  Η διαθεσιμότητα χρωμάτων αμαξώματος ενδέχεται να μεταβληθεί λόγω εργοστασιακών περιορισμών στην παραγωγή τους.
  Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το επίσημο Δίκτυο της Hyundai για την ακριβή διαθεσιμότητα χρωμάτων.

  Αδιαμφισβήτητα έξυπνο.

  Νέοι full LED προβολείς προσφέρονται στον βασικό εξοπλισμό και φέρουν μοναδικά φώτα ημέρας LED σχήματος T που μαγνητίζουν αμέσως το βλέμμα.

  Απροκάλυπτη αυτοπεποίθηση.

  Η νέα σχεδίαση της θύρας αποσκευών περιλαμβάνει οριζόντια πίσω φωτιστικά σώματα που ενώνονται με μία κόκκινη μπάρα ενισχύοντας την αίσθηση του πλάτους.

  Εσωτερικό

  Εξαθέσια ή επταθέσια άνεση, σε τετρακίνητη πολυτέλεια.

  Στην εξαθέσια διάταξη, οι δύο επιβάτες της μεσαίας σειράς έχουν ανεξάρτητα υποβραχιόνια σε καθίσματα «captain seats» ενώ η πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων διατηρείται διαρκώς ελεύθερη. Στην επταθέσια διάταξη, μπορείτε να σύρετε τη διαιρούμενη 60/40 αναδιπλούμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων για να μεταφέρετε άνετα επιβάτες και αποσκευές.

  Premium υλικά. Άφθονοι χώροι. Κορυφαία τεχνολογία.

  Στο ευρύχωρο εσωτερικό του SANTA FE Plug-in Hybrid θα αντιληφθείτε αμέσως την αναβάθμιση σε χώρους, ανέσεις και ευκολίες συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Βιώστε ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας με επενδύσεις από premium μαλακά υλικά ή ποιοτικό δέρμα. Και για πρώτη φορά σε όχημα της Hyundai, το SANTA FE διαθέτει ενσωματωμένο (στην κορυφαία έκδοση Limited) το πολυτελές πακέτο εσωτερικής και εξωτερικής αναβάθμισης (Luxury Package) για ακόμα πιο σοφιστικέ αίσθηση πολυτέλειας.

  Αιωρούμενη κεντρική κονσόλα.

  Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του αναβαθμισμένου εξωτερικού είναι η “αιωρούμενη” κεντρική κονσόλα που ενσωματώνεται στη σχεδίαση του δερμάτινου ταμπλώ με μία ομαλή καμπύλη. Με επένδυση από ποιοτικά υλικά και πληθώρα high tech χαρακτηριστικών, η νέα κονσόλα τονίζει την premium αίσθηση της καμπίνας.

  Κάλυμμα ποτηροθήκης.

  Στην κομψή κεντρική κονσόλα, ένα έξυπνο συρόμενο κάλυμμα σας επιτρέπει να καλύπτετε τη δεύτερη ποτηροθήκη και την επιφάνεια πρόσβασης στη θύρα USB για πιο τακτοποιημένη εμφάνιση.

  Αποθηκευτικός χώρος κονσόλας.

  Το ράφι κάτω από την αιωρούμενη κεντρική κονσόλα προσφέρει ένα μεγάλο και εύκολης πρόσβασης αποθηκευτικό χώρο για προσωπικά είδη.

  Δυναμικός, πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων.

  Οι premium αναβαθμίσεις στο εσωτερικό ολοκληρώνονται με ένα νέο, πλήρως ψηφιακό και προσαρμοζόμενο πίνακα οργάνων 12,3″.

  Νέα οθόνη αφής 10,25″.

  Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες προβάλλονται στη μεγάλη οθόνη. Η εργονομική, φαρδιά οθόνη αφής 10,25” προσφέρει εξαιρετική καθαρότητα, χρηστικότητα και κατοπτρισμό οθόνης smartphone (mirroring).

  Σύστημα αλλαγών ταχυτήτων shift-by-wire με πλήκτρα.

  Επιλέξτε drive, νεκρά, όπισθεν και park χρησιμοποιώντας απλά τα πλήκτρα στην κεντρική κονσόλα.

  Χαρακτηριστικά.

  Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του SANTA FE Plug-in Hybrid.

  Προηγμένη τεχνολογία για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

  Με ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση και την λειτουργικότητα, το SANTA FE Plug-in Hybrid βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του. Έχει στη φαρέτρα του μία ευρεία γκάμα premium έξυπνων τεχνολογιών όπως το νέο plug-in υβριδικό σύστημα, συστήματα ασφαλείας κορυφαίας κλάσης και συνδεσιμότητα τελευταίας γενιάς.

  Επιδόσεις

  Νέο υβριδικό σύνολο με ισχυρή μπαταρία 13,8kWh.

  Το καινοτόμο, πλήρως παράλληλο υβριδικό σύστημα κίνησης προσφέρει συνδυαστική ισχύ 265 PS από τον ισχυρό κινητήρα T-GDi 1.6 λίτρων 180 PS και τον ηλεκτροκινητήρα 66,9 kW. Η ισχυρή μπαταρία 13,8 kWh προσφέρει ένα πλήρως ηλεκτρικό πρόγραμμα με το πάτημα ενός πλήκτρου. Μόλις η μπαταρία εξαντληθεί, επιστρέφει αυτόματα σε λειτουργία κινητήρα εσωτερικής καύσης για να μπορείτε να ταξιδεύετε όσο μακριά θέλετε και να την φορτίσετε ξανά αργότερα.

  Νέο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

  Το νέο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων πετυχαίνει εξαιρετικές αλλαγές σχέσεων και βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου.

  Νέα πλατφόρμα για μέγιστη αξιοποίηση χώρου.

  Χάρη στη νέα πλατφόρμα του SANTA FE, η μπαταρία τοποθετείται κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, προσφέροντας χαμηλό κέντρο βάρους και αυξημένη αποδοτικότητα καυσίμου χωρίς επιπτώσεις στην καμπίνα ή το χώρο αποσκευών.

  Μπαταρία ιόντων λιθίου πολυμερούς.

  Η μπαταρία υψηλής ισχύος 13,8 kWh έχει κορυφαία χαρακτηριστικά φόρτισης/αποφόρτισης, μεγιστοποιώντας τόσο την ηλεκτρική αυτονομία όσο και την αποθήκευση ενέργειας.

  Ισχυρός ηλεκτροκινητήρας.

  Απολαύστε κορυφαία ηλεκτρική επιτάχυνση. Ο ηλεκτροκινητήρας 66,9 kW προσφέρει υψηλή ροπή και απόδοση, αλλά και εντυπωσιακή επιτάχυνση κατά την εκκίνηση.

  Ροή ενέργειας.

  Ανάλογα με την οδηγική κατάσταση, το SANTA FE Plug-in Hybrid εναλλάσσει απρόσκοπτα την λειτουργία του βενζινοκινητήρα και του ηλεκτροκινητήρα. Το σύστημα αναγεννητικής πέδησης φορτίζει τη μπαταρία χρησιμοποιώντας τον ηλεκτροκινητήρα για την επιβράδυνση του αυτοκινήτου. Η ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στη μπαταρία τροφοδοτεί στη συνέχεια τον ηλεκτροκινητήρα, που λειτουργεί ως αρωγός κατά την επιτάχυνση, την οδήγηση σε ανηφόρα και στις χαμηλές ταχύτητες. Αυτή η, θεωρητικά περίπλοκη, στην πράξη απρόσκοπτα απλή ροή ενέργειας απεικονίζεται εδώ.

  Επιλογέας Drive Mode και Τerrain Μode.

  Οδήγηση σε χιόνι ή άμμο; Sport ή Eco mode; Η επιλογή είναι δική σας. Μπορείτε εύκολα να αλλάζετε τα drive modes ανάλογα με τις συνθήκες και τη διάθεσή σας! Επιλέξτε Sport mode για σπορ επιδόσεις με τροποποιημένη απόκριση του γκαζιού, σημεία αλλαγής σχέσεων και υποβοήθηση διεύθυνσης.

  Το Eco mode προσφέρει μέγιστη απόδοση καυσίμου με τροποποιημένη επιτάχυνση, σημεία αλλαγής σχέσεων και απόδοση A/C.

  Επιλέξτε Comfort mode για κανονικές επιδόσεις με καλή απόδοση. Και πατήστε άλλη μια φορά το σχετικό πλήκτρο, ώστε να επιλέξετε τις συνθήκες στις οποίες κινείται το SANTA FE σας.

  Οδήγηση σε Χιόνι
  (Snow Mode).

  Βελτιστοποιεί τον έλεγχο ελαχιστοποιώντας την ολίσθηση των τροχών σε ολισθηρές και χιονισμένες οδικές συνθήκες προσαρμόζοντας τη ροπή του κινητήρα, τον τρόπο αλλαγής ταχυτήτων, τον έλεγχο της πρόσφυσης και την κατανομή της ροπής σε όλους τους τροχούς.

  Οδήγηση σε Άμμο
  (Sand Mode).

  Βελτιστοποιεί την ομαλή εκκίνηση και απόδοση για οδήγηση σε χαλαρά εδάφη και συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης, όπως η άμμος, προσαρμόζοντας τη ροπή του κινητήρα, το μοτίβο αλλαγής ταχυτήτων, τον έλεγχο πρόσφυσης και την κατανομή ροπής σε όλους τους τροχούς.

  Οδήγηση σε Λάσπη
  (Mud Mode).

  Βελτιστοποιεί τη σχετική απόδοση για οδήγηση σε ολισθηρά εδάφη και συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης, όπως η λάσπη, προσαρμόζοντας τη ροπή του κινητήρα, το μοτίβο αλλαγής ταχυτήτων, τον έλεγχο πρόσφυσης και την κατανομή ροπής σε όλους τους τροχούς.

  Σύστημα Τετρακίνησης HTRAC™.

  Κακοκαιρία; Φουρκέτες; Κανένα πρόβλημα. Το SANTA FE διατίθεται με το καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης HTRAC™ All-Wheel Drive για βέλτιστο χειρισμό και συμπεριφορά στην στροφές. Αυτό καθιστά την οδήγηση στους ολισθηρούς δρόμους της πόλης και τους ανώμαλους δρόμους του επαρχιακού οδικού δικτύου ασφαλέστερη και πολύ πιο ξεκούραστη.

  Ανάρτηση υψηλής απόδοσης.

  Η ανάρτηση MacPherson προσφέρει αυξημένη σταθερότητα και ποιότητα κύλισης. Η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων προσφέρει πιο άνετη οδήγηση και έχει περιορισμένες απαιτήσεις χώρου.

  Φόρτιση

  Πολλαπλοί βολικοί τρόποι φόρτισης.

  Χάρη στο τεχνολογικά προηγμένο υβριδικό συνόλο, η φόρτιση του SANTA FE Plug-in Hybrid είναι ταχεία και βολική. Επιλέξτε από λύσεις οικιακής εγκατάστασης και έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό δημόσιων σταθμών φόρτισης όταν βρίσκεστε στο δρόμο. Όταν φορτίζετε στο σπίτι, μπορείτε να προγραμματίσετε από απόσταση το πρόγραμμα φόρτισης μέσω του smartphone και της εφαρμογής Bluelink® σε περιόδους μειωμένης ζήτησης για πιο οικονομικές τιμές.

  Οικιακό wall box / Σταθμός φόρτισης AC.

  Ανάλογα με το οικιακό ηλεκτρικό δίκτυο και τον τύπο του δημόσιου σταθμού φόρτισης στον οποίο έχετε πρόσβαση, έχετε αρκετές δυνατότητες για φόρτιση, όπως ένα οικιακό wall box ή ένας σταθμός φόρτισης AC (εναλλασσόμενου ρεύματος).

  Καλώδιο ICCB για απλές οικιακές πρίζες.

  Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε σε μία απλή ηλεκτρική πρίζα, χρησιμοποιώντας το καλώδιο ICCB (in-cable control box). Το SANTA FE Plug-in Hybrid είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο φορτιστή (on-board charger) 7,2 kW, που μετατρέπει το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) του wall box σε συνεχές (DC) το οποίο φορτίζει την μπαταρία του οχήματος.

  Καλώδιο φόρτισης για σταθμούς φόρτισης AC.

  Ένα καλώδιο φόρτισης συνδέει το SANTA FE Plug-in Hybrid με δημόσιους σταθμούς φόρτισης AC. Αυτό το καλώδιο μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο για σύνδεση με οικιακό wall box.

  Φόρτιση μπαταρίας του SANTA FE σας.

  Με ενεργειακή χωρητικότητα μπαταρίας 13,8 kWh απαιτούνται περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά για φόρτιση από 0% στο 100% σε ένα wallbox και περίπου 6 ώρες και 30 λεπτά σε μία οικιακή πρίζα.

  Βρείτε σταθμό φόρτισης και σημείο στάθμευσης!

  Το SANTA FE Plug-in Hybrid διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε τη ηλεκτροκίνηση στην καλύτερή της μορφή. Η δωρεάν συνδρομή στο πακέτο υπηρεσιών LIVE Services σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για σταθμούς φόρτισης EV, θέσεις στάθμευσης σε γκαράζ ή στο δρόμο και τις αντιπροσωπείες Hyundai. Επιπλέον, σας προσφέρει πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο καθώς και ειδοποιήσεις για κάμερες ταχύτητας*, online αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος (POI) και δελτία καιρού.

  Συνδεσιμότητα

  Κορυφαία Συνδεσιμότητα εν κινήσει.

  Όπως είναι φυσικό, το SANTA FE Plug-in Hybrid έχει αναβαθμιστεί με όλες τις έξυπνες τεχνολογίες όπως κατοπτρισμός οθόνης smartphone (mirroring) και προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας όπως Bluelink® Connected Car Services, για έλεγχο του αυτοκινήτου από το smartphone σας, ή μέσω φωνητικών εντολών. Μία δωρεάν πενταετής συνδρομή στο πακέτο LIVE Services της Hyundai περιλαμβάνεται επίσης στο σύστημα πλοήγησης με τη μεγάλη οθόνη 10,25”.

  Ασύρματη φόρτιση κινητού.

  Η αναβαθμισμένη βάση ασύρματης φόρτισης είναι τώρα ακόμα πιο ισχυρή και αποτελεσματική για ταχεία και έξυπνη φόρτιση smartphone χωρίς ενοχλητικά καλώδια.

  Apple Car Play και Android Auto.

  Τώρα μπορείτε να κάνετε κατοπτρισμό (mirroring) της οθόνης του smartphone σας στην οθόνη αφής 10,25″ χάρη στο Apple CarPlay™ και το Android Auto™.

  Bluelink® Connected Car Services.

  Η εφαρμογή Bluelink® προσφέρει αδιάλειπτη συνδεσιμότητα και έξυπνα χαρακτηριστικά που υπόσχονται πιο άνετη οδήγηση.

  Άνεση

  Έξυπνες ανέσεις και ευκολίες.

  Απολαύστε υψηλού επιπέδου ανέσεις και ευκολίες με μία εξαιρετικά ευέλικτη διάταξη καθισμάτων και έξυπνα συστήματα υποστήριξης της καθημερινότητάς σας όπως το Smart Power Tailgate – έξυπνη θύρα αποσκευών με ρύθμιση 4 επιπέδων ανοίγματος. Τόσο εσείς όσο η οικογένεια και οι φίλοι σας θα εκτιμήσετε την ευρυχωρία στην περιοχή των ποδιών στη 2η και 3η σειρά, τον αυξημένο χώρο αποσκευών και τους πολυάριθμους έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους που είναι στρατηγικά τοποθετημένοι σε όλη την καμπίνα.

  Εξαιρετικά ευέλικτη διάταξη καθισμάτων.

  Ετοιμάζεστε για ένα μεγάλο ταξίδι; Μπορείτε να σύρετε τη διαιρούμενη κατά 40/20/40 & αναδιπλούμενη 2η σειρά καθισμάτων για την εξυπηρέτηση επιβατών και φορτίων. Επιπλέον, τόσο στην 6-θέσια όσο και στην 7-θέσια διάταξη και πιέζοντας απλά ένα πλήκτρο, μπορείτε να σύρετε και αναδιπλώσετε ταυτόχρονα με μια κίνηση τη 2η σειρά καθισμάτων για άμεση και εύκολη πρόσβαση στην 3η σειρά καθισμάτων. Απολαύστε ανέσεις πρώτης κατηγορίας για 6 ή 7 επιβάτες και ταυτόχρονα άφθονο και ευέλικτο χώρο αποσκευών, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  Head-up display.

  Το head-up display σας καθοδηγεί με ασφάλεια στο δρόμο, προβάλλοντας σημαντικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, οδηγίες διαδρομής ή προειδοποιήσεις απευθείας στο παρμπρίζ.

  Premium ηχοσύστημα KRELL.

  Το premium ηχοσύστημα KRELL διαθέτει εκπληκτική ποιότητα ήχου. 10 ηχεία υψηλής πιστότητας προσφέρουν σε όλους τους επιβαίνοντες μια εκπληκτική εμπειρία surround ήχου, μέσω ενός κορυφαίου ενισχυτή 12 καναλιών με συνολική ισχύ 589 Watt. Η KRELL Automotive είναι η premium μάρκα ηχοσυστημάτων αυτοκινήτων που έχει αναπτύξει η KRELL, μία κορυφαία μάρκα συστημάτων ήχου υψηλών προδιαγραφών με έδρα στις ΗΠΑ.

  Ασφάλεια

  Φροντίζει για την ασφάλεια, τη δική σας και των αγαπημένων σας.

  Νέα, εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας Hyundai SmartSense και μία προηγμένη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού (ADAS) όπως το Highway Drive Assist και το Parking Rear Collision Avoidance καθιστούν το SANTA FE υπολογίσιμο ανταγωνιστή ακόμα και στην premium κατηγορία. Υπάρχει ακόμα και αυτόνομο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, το Remote Smart Park Assist.

  Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Τυφλού Σημείου (BCA).

  Χρησιμοποιώντας αισθητήρες ραντάρ στον κάτω πίσω προφυλακτήρα, το σύστημα προειδοποιεί για την κυκλοφορία στην περιοχή του τυφλού σημείου. Εάν ενεργοποιήσετε το φλας σε μία τέτοια περίπτωση, θα ηχήσει μία ειδοποίηση και θα ενεργοποιηθεί το φρένο για να αποφευχθεί η σύγκρουση.

  Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (RCCA).

  Όταν εξέρχεστε με όπισθεν από χώρους με μειωμένη ορατότητα, το σύστημα όχι μόνο σας προειδοποιεί εάν κάποιο όχημα πλησιάζει από κάποια πλευρά, αλλά εφαρμόζει αυτόματα και πίεση πέδησης.

  Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (FCA).

  Με τη βοήθεια ραντάρ και κάμερας, το σύστημα FCA φρενάρει αυτόματα εάν ανιχνεύσει ξαφνικό φρενάρισμα από το προπορευόμενο όχημα, πεζούς ή ακόμα και ποδήλατα.

  Σύστημα Υποβοήθησης Παραμονής στο Κέντρο της Λωρίδας (LFA).

  Όταν το Σύστημα Υποβοήθησης Παραμονής στο Κέντρο της Λωρίδας (LFA) είναι ενεργοποιημένο, διατηρεί το αυτοκίνητο στο κέντρο της λωρίδας σε ταχύτητες μεταξύ 0 και 180 km/h στον αυτοκινητόδρομο και στους δρόμους της πόλης.

  Remote Smart Park Assist (RSPA).

  Το SANTA FE μπορεί να σταθμεύει ή να εξέρχεται αυτόνομα από ένα χώρο στάθμευσης. Το σύστημα μπορεί να κάνει ακόμα και όπισθεν αυτόνομα σε ένα χώρο στάθμευσης, απλώς μέσω ενός πλήκτρου.

  Reverse Parking Collision-Avoidance Assist (PCA-R).

  Αυτή η νέα λειτουργία χρησιμοποιεί πίσω και πλευρικά ραντάρ για την ανίχνευση εμποδίων όταν το αυτοκίνητο κινείται με όπισθεν, εκδίδοντας μία προειδοποίηση και ενεργοποιώντας τα φρένα, εάν χρειαστεί, για την αποφυγή σύγκρουσης.

  Highway Driving Assist (HDA).

  Μεταξύ της πληθώρας τεχνολογιών με τις οποίες εξοπλίζεται, στο SANTA FE ξεχωρίζει επίσης το Highway Driving Assist (HDA). Η λειτουργία αυτή είναι ένας συνδυασμός Lane Following Assist και Smart Cruise Control, που χρησιμοποιεί αισθητήρες και δεδομένα χαρτών για να εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία ώστε να προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα σε περιορισμένους χώρους. Το HDA ενεργοποιείται πολύ εύκολα με το αντίστοιχο πλήκτρο στο τιμόνι.

  Προστατεύει εσάς και τους αγαπημένους σας.

  Το SANTA FE είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προστατεύει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εκτός από τους έξι αερόσακους (δύο μπροστά, δύο πλευρικούς και δύο οροφής τύπου κουρτίνας), υπάρχει και έβδομος κεντρικός αερόσακος, για προστασία οδηγού και συνοδηγού από τη μεταξύ τους σύγκρουση. Επιπλέον, έχουν επιτευχθεί σημαντικές βελτιώσεις της ασφάλειας στις συγκρούσεις χάρη στην πλατφόρμα της Hyundai. Αυτή επιτρέπει στο αυτοκίνητο να απορροφά καλύτερα την ενέργεια που εκλύεται σε περίπτωση σύγκρουσης, ελαχιστοποιώντας την ίδια στιγμή την παραμόρφωση του χώρου επιβατών.

  SANTA FE

  Δείτε ή κατεβάστε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο.