Συνεργειο

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Η δημιουργία σιγουριάς και εμπιστοσύνης για το προϊόν ήταν και θα είναι ο υπέρτατος σκοπός της HYUNDAI.

Δεν έχει σημασία το πόσο ακριβό είναι ένα αυτοκίνητο. Ακόμη και το πιο ακριβό και σίγουρο αυτοκίνητο χρειάζεται ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα συντήρησης για την ασφαλή του λειτουργία. Πολλά στοιχεία εταιρειών οδικής βοήθειας συνηγορούν στο ότι, πληθώρα βλαβών, ακινητοποιήσεων και ατυχημάτων θα είχαν αποφευχθεί απλά και μόνο με τη σωστή εφαρμογή του προγράμματος συντήρησης του κατασκευαστή.

Ο στόχος της HYUNDAI είναι να εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη διαθέτοντας ένα Δίκτυο Τεχνικής Εξυπηρέτησης υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, τεχνικά άρτιο και εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα, της Hyundai Motor Company και με τεχνίτες που έχει πιστοποιηθεί η ικανότητα τους μέσω του HYUNDAI TECHNICIANS RECOGNITION PROGRAM (HTRP) που εκπονεί σε ετήσια βάση η HYUNDAI MOTOR COMPANY.

Με τη χρήση διαγνωστικών της HYUNDAI MOTOR COMPANY τελευταίας γενιάς είναι επίσης δυνατή η διαδικασία επισκευής μέσω τηλεδιάγνωσης. Η τηλεδιάγνωση μπορεί να υποστηρίζει επισκευές που συμβαίνουν στην περιφέρεια μέσω του εκπαιδευτικού κέντρου της HYUNDAI.

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της HYUNDAI καλύπτει όλη τη χώρα εξασφαλίζοντας ένα εξουσιοδοτημένο σημείο τεχνικής υποστήριξης, κοντά σε κάθε πελάτη.

Ποιότητα

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών HYUNDAI είναι πλήρως εκπαιδευμένο για τη σωστή συντήρηση και επισκευή των οχημάτων της μάρκας HYUNDAI. Εκτός από την ποιότητα και την εκπαίδευση του προσωπικού, οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές HYUNDAI διαθέτουν επάρκεια γνήσιων ανταλλακτικών HYUNDAI πρώτης τοποθέτησης, τα οποία χρησιμοποιεί και το εργοστάσιο κατά την παραγωγή των οχημάτων.

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι το όχημα θα παραμείνει ποιοτικά άψογο για όσα χρόνια βρίσκεται στην κατοχή του πελάτη. Επιπλέον όλα τα γνήσια ανταλλακτικά HYUNDAI έχουν εγγύηση 2 έτη με απεριόριστα χιλιόμετρα, γεγονός που παρέχει ικανοποίηση και σιγουριά στον πελάτη.

Ασφάλεια

Στη HYUNDAI στοχεύουμε στην βελτίωση της ασφάλειας του οχήματος, πραγματοποιώντας πολλαπλές δοκιμές αντοχής και επιδόσεων στα ανταλλακτικά, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του οχήματος που συντηρείται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών HYUNDAI.

Ανακύκλωση

Όλα τα χρησιμοποιούμενα ανταλλακτικά HYUNDAI, μεταλλικά ή πλαστικά, είναι ανακυκλώσιμα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και απαιτήσεις, γεγονός που καθιστά τα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Επίσης η HYUNDAI σε συνεργασία με την εταιρεία Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων Ελλάδος εξασφαλίζει την ανακύκλωση του οχήματός σας, εφόσον αυτό χαρακτηριστεί σαν Όχημα Τέλους Ζωής. Στο site της ΕΔΟΕ (www.edoe.gr) μπορείτε να βρείτε στοιχεία των πλέον κοντινών στην περιοχή σας διαχειριστών οχημάτων τέλους ζωής.

Συντήρηση

Το πρόγραμμα συντήρησης του αυτοκινήτου πρέπει να εκτελείται τακτικά και σύμφωνα με τις οδηγίες, είτε στα προβλεπόμενα χρονικά διαστήματα, είτε στα χιλιομετρικά, εφόσον προηγούνται.