Welcome to N
To νέο Hyundai i30 N

από 28.750 € *

Ο Κυρίαρχος
των στροφών.

Έχοντας εξελιχθεί στην πίστα του Nürburgring και με ισχύ έως 275 HP,
το νέο i30 N διψά για υψηλές επιδόσεις και κλειστές στροφές, όσο και εσείς.
Ζήστε την αίσθηση της οδήγησης ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου κάθε μέρα.

Σχεδιασμένο
για αληθινές επιδόσεις.

Μαγνητίζει την προσοχή, και όχι μόνο από τον εκπληκτικό του ήχο.
Τα έντονα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου i30 N σε συνδυασμό με
το χαμηλωμένο αμάξωμα προδίδουν τις υψηλές του επιδόσεις.

  Μεγάλο και τολμηρό.

  Οι επιθετικοί εμπρόσθιοι προφυλακτήρες με μεγάλους αεραγωγούς και η χαρακτηριστική εξάγωνη εμπρόσθια γρίλια της Hyundai δηλώνουν ξεκάθαρα τον χαρακτήρα του νέου i30 N, ο οποίος τονίζεται από τις 19’’ ζάντες με ανάγλυφη ετικέτα N και τα φρένα υψηλής απόδοσης με την κόκκινη N δαγκάνα.

  Κομψά σπορ.

  Οι επιθετικής σχεδίασης εμπρός και πίσω προφυλακτήρες με μεγάλους αεραγωγούς, η αεροδυναμική πίσω αεροτομή με το τριγωνικό φως φρένων και η διπλή απόληξη της εξάτμισης δηλώνουν την ισχύ του αυτοκινήτου.

  Ένα αληθινό cockpit.

  Το cockpit του i30 N είναι σχεδιασμένο τόσο με γνώμονα τον έλεγχο όσο και την άνεση. Με εργονομία απόλυτα προσανατολισμένη στην οδήγηση, ο οδηγός είναι πάντα σε άμεση σύνδεση με το αυτοκίνητο σε κάθε σημείο επαφής. Τα μοναδικά καθίσματα Ν τύπου bucket παρέχουν βέλτιστη πλευρική στήριξη και μέγιστη ευελιξία, ώστε κάθε οδηγός να βρίσκει την καλύτερη δυνατή θέση οδήγησης.

  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  parallax1

  Εξωτερικό

  Το i30 N διαθέτει μοναδικά σπορ σχεδιαστικά στοιχεία, που τονίζουν τον χαρακτήρα του ως ένα γνήσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο.

  Στάνταρ πλήρη φώτα LED

  Το i30 N διαθέτει στάνταρ πλήρη φωτιστικά σώματα (μεγάλα, μεσαία και μικρά) Τα LED φωτιστικά είναι αποδοτικότερα και φωτεινότερα από τα συμβατικά φώτα.

  Εμπρόσθια γρίλια με το σήμα “N”

  Μια μοναδική εκδοχή της χαρακτηριστικής μάσκας της Hyundai κοσμεί το i30 Ν με το χαρακτηριστικό σήμα ‘’N’’ να βρίσκεται στην κορυφή του μαύρου μπροστινού προφυλακτήρα με μεγάλους αεραγωγούς και την κόκκινη χαρακτηριστική γραμμή.

  LED φώτα ημέρας (DRL)

  Τα LED φώτα ημέρας φιλοξενούνται πάνω στις γλυπτές αεροκουρτίνες του προφυλακτήρα οι οποίες ενυσχύουν την αεροδυναμική του νέου i30 N.

  N αποκλειστικοί τροχοί

  Το i30 N διαθέτει μεγαλύτερους τροχούς στις 18’’ ή 19’’ ζάντες αλουμινίου ιντσών, που φέρουν το λογότυπο N.

  Πλευρικός διάκοσμος

  Διαθέτει γυαλιστερούς μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες και μαύρα πλαϊνά αεροδυναμικά ένθετα με ανάγλυφο το λογότυπο N.

  Πίσω αεροτομή

  Η γυαλιστερή μαύρη πίσω αεροτομή με το ενσωματωμένο τρίτο φως φρένων τριγωνικού σχήματος, αυξάνουν την αεροδυναμική του νέου i30 Ν χαρίζοντας του μία στιλιστική λεπτομέρεια

  Σπορ πίσω προφυλακτήρας

  Ο επιθετικά σχεδιασμένος πίσω προφυλακτήρας διαθέτει επίσης κόκκινη αγωνιστική γραμμή μεταξύ των χρωμιωμένων απολήξεων της διπλής εξάτμισης.

  Πίσω ανακλαστήρες και πίσω φώτα ομίχλης

  Η ανυψωμένη θέση των πίσω ανακλαστήρων και των φώτων ομίχλης συμβάλλουν στη συνολική αίσθηση επιθετικότητας του νέου i30 Ν.

  Πίσω φωτιστικά σώματα

  Τα οριζόντιας σχεδίασης πίσω φωτιστικά σώματα ενισχύουν την αίσθηση ισχύος και σταθερότητας του αυτοκινήτου. Διατίθενται επίσης προαιρετικά με πίσω φώτα LED, τα οποία δεν προσδίδουν μόνο χρηστική αξία και ασφάλεια αλλά και μία επιπλέον σχεδιαστική πινελιά.

  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

  parallax2

  Έλεγχος και άνεση

  Το cockpit του i30 N είναι σχεδιασμένο τόσο για τον έλεγχο όσο και για την άνεση. Η εργονομία είναι απόλυτα επικεντρωμένη στον οδηγό, συνδέοντας τον οδηγό με το αυτοκίνητο σε κάθε σημείο επαφής.

  Κατώφλι θυρών

  Γεννήθηκε στο Namyang, τελειοποιήθηκε στο Nürburgring. Το λογότυπο N σημαίνει καθαρή απόδοση.

  Εμπρόσθιο υποβραχιόνιο

  Εργονομικά τοποθετημένο ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα, το άνετο υποβραχιόνιο διαθέτει πλούσιο και διακριτικό αποθηκευτικό χώρο για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε μικροαντικείμενα.

  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  parallax3

  Ν – Δοκιμασμένο στα άκρα

  Γεννημένο στις αγωνιστικές πίστες- Η απόδοση του νέου i30 N τροφοδοτείται από έναν καινούριο Turbo βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων.

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  parallax4

  Hyundai SmartSense

   Κορυφαία προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδήγησης για περισσότερη ασφάλεια και ειρήνη.

  Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (FCA)

  Λειτουργώντας σε τρία στάδια με αισθητήρες κάμερας, προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ακουστικά. Σε ένα δεύτερο βήμα, ελέγχει τα φρένα σύμφωνα με το στάδιο κινδύνου σύγκρουσης και σε ένα τρίτο στάδιο εφαρμόζει μέγιστη δύναμη πέδησης για να αποφευχθεί η σύγκρουση ή να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά σε περίπτωση που μια σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

  Προειδοποίηση σύγκρουσης προς τα εμπρός (FCW)

  Το FCW χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα για να ανιχνεύσει τις πιθανότητες μετωπικής σύγκρουσης και να ειδοποιήσει τον οδηγό για τον κίνδυνο.

  Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (LKA)

  Άμεση οπτικοακουστική προειδοποίηση, αλλά και διορθωτική παρέμβαση στο τιμόνι, ενεργοποιούνται όταν ανιχνευθεί ακούσια παρέκκλιση από τη λωρίδα

  ΕΥΚΟΛΙΑ

  parallax5

  Ευκολία

  Το i30 N είναι ένα καθημερινό σπορ αυτοκίνητο που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών άνεσης που κάνουν κάθε διαδρομή πιο ευχάριστη ακόμα και αν το μόνο που κάνει είναι να σας συνοδεύει στην δουλειά.

  GALLERY

  Οι εικόνες και οι πληροφορίες του προϊόντος εμφανίζονται στην ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν από την πραγματική προσφορά των προϊόντων στην αγορά.