Εγγυηση Hyundai

5 Χρόνια Ξεγνοιασιάς Χωρίς Όρια

Είναι ωραίο να ξέρεις ότι σ’ έναν κόσμο γεμάτο περιορισμούς υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχουν όρια.

Με το Hyundai σου είναι δεδομένη. Και αυτό χάρη στην αξιόπιστη κατασκευή τους σύμφωνα με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές, αλλά και στο Πρόγραμμα 5-Ετούς Εγγύησης Απεριορίστων Χιλιομέτρων, που περιλαμβάνει κορυφαία προνόμια:

• 5 Χρόνια εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων
• 5 Χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
• 5 Χρόνια δωρεάν ετήσιος τεχνικός έλεγχος

5 Χρόνια απεριόριστα χιλιόμετρα

Ταξίδεψε στο άπειρο και ακόμα παραπέρα, καθώς η Κορυφαία στην Αγορά Εργοστασιακή Εγγύηση Απεριορίστων Χιλιομέτρων θα συνεχίζει να σε καλύπτει παντού: συστήματα μετάδοσης κίνησης, διεύθυνσης, ανάρτησης, πέδησης, ηλεκτρικά, κ.ά, ή όπως μας αρέσει να λέμε «από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα».

Η 5ετής Εργοστασιακή Εγγύηση Απεριορίστων Χιλιομέτρων της Hyundai ισχύει μόνο για αυτοκίνητα Hyundai που έχουν αρχικώς πωληθεί από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο Hyundai σε τελικό πελάτη, όπως ορίζεται στους όρους και τις συνθήκες του βιβλίου εγγυήσεως οι οποίοι είναι προσβάσιμοι εδώ.

Σημειωτέον ότι η 5ετής Εργοστασιακή Εγγύηση Απεριορίστων Χιλιομέτρων της Hyundai έχει πρόσφατα αλλάξει.

Ανάλογα με την ημερομηνία παραγωγής, μεταφοράς και αποθήκευσης, το κάθε αυτοκίνητο Hyundai μπορεί ακόμη να υπόκειται στην προηγούμενη πολιτική εγγυήσεων, όπως ορίζεται στους όρους και τις συνθήκες του βιβλίου εγγυήσεως.

Παρακαλούμε να συμβουλευθείτε τον αντιπρόσωπο Hyundai της περιοχής σας.

Η 5ετής Εργοστασιακή Εγγύηση Απεριορίστων Χιλιομέτρων της Hyundai ισχύει στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών. Επαγγελματικά οχήματα (ταξί, περιπολικά και ενοικιαζόμενα οχήματα) έχουν ειδικούς όρους, που είναι διαθέσιμοι στο Δίκτυό μας. Οι μπαταρίες έχουν 2 έτη, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και τα εργοστασιακά ηχοσυστήματα 3 έτη χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

5 Χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια

Τα Hyundai είναι βραβευμένα για την αξιοπιστία τους. Ένα σκασμένο ελαστικό, μία αποφορτισμένη μπαταρία, ένα άδειο ντεπόζιτο καυσίμου, μία απροσεξία που μπορεί να οδηγήσει σε αναγκαστική ρυμούλκηση ή σε αναγκαστική διαμονή σε ξενοδοχείο, είναι όλα απρόοπτα της καθημερινότητας.

Όμως για 5 χρόνια η Hyundai σε καλύπτει για αυτά και πολλά περισσότερα, με την δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας, διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα, απλά με ένα τηλεφώνημα.

(Για περισσότερες πληροφορίες πιέστε εδώ.) Η προνομιακή οδική βοήθεια είναι μεταβιβάσιμη και συνοδεύει κάθε νέο Hyundai, με εξαίρεση ενοικιαζόμενα ή μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκίνητα.

5 Χρόνια δωρεάν ετήσιος τεχνικός οπτικός έλεγχος

Τι καλύτερο από το να ελέγχετε το αυτοκίνητό σας 2 φορές τον χρόνο;

Τώρα, εκτός από το ετήσιο service, έχετε και τον ετήσιο οπτικό έλεγχο καλής λειτουργίας, που περιλαμβάνει τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, το σύστημα διεύθυνσης, τις αναρτήσεις και τα φρένα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ HYUNDAI

Μέχρι και 3 χρόνια εγγύηση στα γνήσια αξεσουάρ και ανταλλακτικά

Όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Hyundai Ελλάς απολαμβάνουν 2 χρόνια εγγύηση με απεριόριστα χιλιόμετρα, ενώ όλα τα γνήσια αξεσουάρ Hyundai Ελλάς καλύπτονται από 2ετή ή 3ετή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων.

12 χρόνια αντισκωριακή προστασία

Επειδή δεν υπάρχουν όρια στην ξεγνοιασιά, κάθε νέο Hyundai καλύπτεται επίσης με 12ετή εγγύηση κατά της οξείδωσης*, χωρίς περιορισμό χιλιόμετρων.
*Υπό Όρους και Συνθήκες

5 Χρόνια εγγύηση χρώματος

Γενικά, σε όλα τα μοντέλα Hyundai, ισχύουν τα 5 χρόνια εγγύησης χρώματος χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. (ταξί ή ενοικιαζόμενα καλύπτονται από 3ετή εγγύηση ή 100.000 χιλιόμετρα – ό,ποιο προκύψει πρώτο).