IONIQ 5

απο 41.090€

ioniq5_ne_01_design_mid_5x4

Τεχνολογία που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού.

Συνδυάζοντας έξυπνα συναρπαστικές επιδόσεις με μία αξιοζήλευτη γκάμα έξυπνων τεχνολογιών και προσφέροντας αυτονομία έως 507 km σε συνδυαστικό κύκλο, αυτό το αμιγώς ηλεκτρικό μεσαίο crossover φέρνει την επανάσταση στην ηλεκτροκίνηση. Δημιουργήθηκε για να σας ταξιδέψει ακόμα πιο μακριά, με ταχύτερη φόρτιση και κομψότερο στυλ.

Κύρια Σημεία

Παρακολουθήστε σε video τα κύρια σημεία του IONIQ 5.

Συνδυάζοντας έξυπνα συναρπαστικές επιδόσεις με μία αξιοζήλευτη γκάμα έξυπνων τεχνολογιών και προσφέροντας αυτονομία έως 507 km σε συνδυαστικό κύκλο, αυτό το αμιγώς ηλεκτρικό μεσαίο crossover φέρνει την επανάσταση στην ηλεκτροκίνηση. Δημιουργήθηκε για να σας ταξιδέψει ακόμα πιο μακριά, με ταχύτερη φόρτιση και κομψότερο στυλ.

Ευρύχωρο καλωσόρισμα​ #Flat & Flexible.

Εκτείνετε τον πολύτιμο ποιοτικό σας χρόνο ακόμη και μακρυά από το σαλόνι σας. Ο ευρύς και φιλόξενος χώρος του ΙΟΝΙQ 5 προδιαθέτει για αυτήν την πολυτέλεια. Το πλήρως επίπεδο πάτωμα έχει απομακρύνει κάθε εμπόδιο ανάμεσα στον οδηγό και τον συνεπιβάτη. Η κινούμενη νησίδα της αποθηκευτικής κονσόλας μεταφέρει την άνεση της ασύρματης φόρτισης στην εγγύτητα των πίσω επιβατών.

V2L: Φορτίζει τον Kόσμο σας​ #Power Outlets Expanding Lifestyle.

Tροφοδοτήστε ηλεκτρικά το κινητό γραφείο σας από ό,που και αν είστε. Δώστε παλμό σε μία ορχήστρα. Συμπληρώστε με τις αστικές σας ανέσεις μία απόδραση στην ύπαιθρο. Το IONIQ 5 δίνει ενέργεια στις επιθυμίες σας, με ισχυρές παροχές από το εσωτερικό ή το εξωτερικό του, χάρη στην τεχνολογία Vehicle-to-Load. Σε ό,τι δέχεται ρεύμα, το όριο των δυνατοτήτων δεν είναι παρά η φαντασία σας.​

Αγγίξτε το μέλλον​ #Modular Control​.

Λείες καθαρές επιφάνειες δημιουργούν ένα λεπτό πέπλο που καλύπτει περίτεχνα την υψηλή τεχνολογία του IONIQ 5. Ευφυείς εντολές με την απλότητα ενός απαλού αγγίγματος.​ ​

Επαυξημένη πλοήγηση.​ #Augmented Head Up Display​.

Heads up! Το IONIQ 5 ζωντανεύει την οδηγική εμπειρία προβάλλοντας ξεκούραστα και συνοπτικά την απαραίτητη πληροφόρηση και τις οδηγίες πλοήγησης στη … μεγάλη οθόνη του οπτικού σας πεδίου.​

Παραμετρικά LED Pixels​ #Pixel Light​.

Σύμβολο ενός νέου ψηφιακού κόσμου, το φως από pixels έχει καθαρότητα. Ο παραμετρικός σχεδιασμός τους, συνδυασμένος με αναλογικές λεπτομέρειες, υπογράφει μία νέα οπτική ταυτότητα για το IONIQ 5.​

Διαμάντια στον δρόμο σας​ #Fractal wheels​.

Το IONIQ 5 ενσωματώνει τη γεωμετρική μαγεία των φράκταλς. Επαναλαμβανόμενες δομές που αλλάζουν κλίμακα, είναι η γεωμετρική άσκηση που δημιουργεί το αρμονικό απειροστικό σχέδιο των ζαντών 20” του ΙΟNIQ 5.​

Άνεση σε ασύγκριτες διαστάσεις​ #Spacious​.

Ο χώρος που απολαμβάνουν οι επιβάτες του IONIQ 5 καθορίζεται από ένα εντυπωσιακό μεταξόνιο 3.000 χιλιοστών, μέγεθος που υπερβαίνει ακόμη και το μεγαλύτερο SUV της Hyundai, το 8-θέσιο Palisade. Τελικά, αυτή η διάσταση μεταξονίου μπορεί να συγκριθεί μόνο με έναν σπάνιο αριθμό αυτοκινήτων ανώτερης κατηγορίας, ενσωματώνοντας και εξηγώντας την απαράμιλλη άνεση που θα νιώσετε στο εσωτερικό του IONIQ 5. ​

Ανοικτός χώρος​ #Open Console​​.

Η κινούμενη κεντρική νησίδα του IONIQ 5 προσφέρει την ανοικτή άνεση να εναποθέσετε όμορφα τα αντικείμενά σας, με την χαρακτηριστική απλότητα ενός χώρου προορισμένου να σας υπηρετεί.​

Θυμάται τον τρόπο ζωής σας​ #Memory Seats for Tailored Space​​.

Οι εντυπωσιακές δυνατότητες αναδιάταξης του εσωτερικού συνδυάζονται με την άνεση μνήμης ρύθμισης. Με ένα άγγιγμα, το IONIQ 5 προσαρμόζεται ώστε να υποδεχθεί τις ιδιαίτερες ανάγκες σε κάθε περίσταση της ζωής σας.

Νικώντας την αίσθηση της βαρύτητας​ #Zero Gravity​.

Χώρος για ζωή σημαίνει και χώρος για χαλάρωση. Η ευρεία ανάκλιση των καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού απορροφά από το σώμα σας την αίσθηση της βαρύτητας, προσφέροντας φιλόξενη εμπειρία αληθινής ξεκούρασης, όπως στο σπίτι σας.​

Φιλικά στο περιβάλλον υλικά​ #Sustainable Materials​​.

Ανακυκλωμένα νήματα διχτυών, ανακυκλωμένα πλαστικά, οικολογικά επεξεργασμένες δερμάτινες επενδύσεις, βιολογικά χρώματα σε ζεστούς γήινους τόνους, δημιουργούν ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον.​

Ανθρώπινες στιγμές​ #Collect Your Moments​​.

Μπορεί ο χρόνος να ομορφύνει;​ Οδηγείστε τον νου σας σε αγαπημένες μνήμες. Υποδεχθείτε τις μικρές έγνοιες με απλό, ανθρώπινο τρόπο και μεταμορφώστε τις σε μικρούς προορισμούς των καθημερινών σας ταξιδιών. Το IONIQ 5 σάς δίνει όλον τον χώρο για ζεστές ανθρώπινες στιγμές.​

​Ευφυής, πολιτισμένη συμπεριφορά​ #Enhanced Drive Assistance​.

Η ευφυΐα του IONIQ 5 εξελίσσεται στο Highway Driving Assist 2.0. Διατηρεί την πορεία του στη μέση της λωρίδας συνυπολογίζοντας και την τυχόν απροσεξία άλλων οδηγών, ώστε να κατευθύνεται με ασφαλείς αποστάσεις τόσο από άκρες λωρίδων αλλά και από παραπλήσια αυτοκίνητα.​

Η γοητεία της ηλεκτρικής καινοτομίας.

Με ομορφιά που κόβει την ανάσα και ασυναγώνιστες τεχνολογικές καινοτομίες, το IONIQ 5 επαναπροσδιορίζει την αντίληψη του κόσμου για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Με καινοτόμo σχεδιαστική φιλοσοφία και ένα συναρπαστικό εύρος έξυπνων τεχνολογιών, το IONIQ 5 προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία, με ταχύτερη φόρτιση και κομψότερο στυλ.

Σχεδίαση που ηλεκτρίζει.

Εμπνευσμένη από τη φουτουριστική σχεδίαση του Concept 45 EV, η κομψή σιλουέτα του IONIQ 5 τιμά τη σχεδιαστική κληρονομιά της Hyundai, συνδέοντας πετυχημένα το παρελθόν με το μέλλον.

Η πλατφόρμα E-GMP.

Απολαύστε ταχύτερη φόρτιση, αυξημένη αυτονομία, βελτιωμένο χειρισμό και περισσότερο χώρο στο εσωτερικό, χάρη στην επαναστατική και ειδική για ηλεκτρικά οχήματα πλατφόρμα Electric Global Modular Platform της Hyundai.

Έξυπνα διαμορφωμένο εσωτερικό.

Μία ειδική πλατφόρμα που προορίζεται για ηλεκτρικά οχήματα, μας επέτρεψε να διαμορφώσουμε την καμπίνα με κριτήριο μία εντελώς νέα εμπειρία αυτοκινήτου, επαναπροσδιορίζοντας τις έννοιες «εσωτερικό αυτοκινήτου» και «χώρος διαβίωσης».

Τί είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Το IONIQ 5 είναι το λεγόμενο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα. Τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα όπως το IONIQ 5 δεν χρησιμοποιούν ορυκτό καύσιμο που αναφλέγεται, συνεπώς εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους. Και επειδή δεν έχουν συμπλέκτη ή γρανάζια, το κόστος συντήρησης μειώνεται, ενώ η επιτάχυνση από στάση είναι εκπληκτική χάρη στην άμεσα διαθέσιμη άφθονη ροπή. Αυτή η ομαλή και ταχεία επιτάχυνση είναι το κλειδί για μία πολύ δυναμική και συναρπαστική οδήγηση.

Μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Καθώς το IONIQ 5 δεν καίει βενζίνη ή πετρέλαιο, εκπέμπει μηδενικούς ρύπους – ενώ η μικτή αυτονομία του αγγίζει τα 507 km.

Χωρίς αλλαγές λαδιών. Λιγότερες απαιτήσεις συντήρησης.

Τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν μικρότερο κόστος συντήρησης επειδή δεν χρειάζονται κάρτερ λαδιού, περίπλοκο σύστημα μετάδοσης ή καταλυτικό μετατροπέα. Αυτό αντίστοιχα σημαίνει χαμηλότερες δαπάνες συντήρησης και κατάργηση των αλλαγών λαδιών.

Άμεση επιτάχυνση.

Γρήγορο σαν αστραπή στην εκκίνηση από στάση, το IONIQ 5 θα σας γοητεύσει με την σπορ επιτάχυνσή του. Ειδικά στην έκδοση AWD με δύο ηλεκτροκινητήρες και την μπαταρία των 77,4 kWh, το IONIQ 5 μπορεί να κάνει το 0-100 km/h σε 5,1 δευτερόλεπτα.

Σχεδίαση.

Ανακαλύψτε τη σχεδίαση του IONIQ 5.

Σχεδίαση concept car σε μοντέλο παραγωγής.

Το IONIQ 5 αντικατοπτρίζει μία αυθεντική και καινοτόμo προσέγγιση της αισθητικής των ηλεκτρικών οχημάτων φέρνοντας το εμβληματικό design του Concept 45 στους δρόμους της Ευρώπης. Η εντυπωσιακή σχεδίαση ενός concept car σε μοντέλο παραγωγής. Απολαύστε το.

Μία νέα εμπειρία κινητικότητας για την επόμενη γενιά — αυτή ήταν η αποστολή μας από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε αυτό το project.

– SangYup Lee, Senior Vice President & Head of Hyundai Global Design Center –

Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης είναι εδώ.

Με ανατρεπτική σχεδίαση και δυναμική οδική συμπεριφορά, αλλά και ένα σύστημα μπαταρίας 800V για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση, αυτό το επαναστατικό ηλεκτρικό μεσαίο crossover προσφέρει συναρπαστικές επιδόσεις. Βασισμένο σε μία προηγμένη νέα πλατφόρμα που δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα τεχνολογικό ορόσημο σε μία εποχή που η ηλεκτροκίνηση εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς.

Εξωτερικό

Ξεχωριστό. Εμβληματικό. Απέριττο.

Η απέριττη σχεδίαση του IONIQ 5 αποτυπώνει μία φρέσκια αντίληψη για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, που καταργεί την πολυπλοκότητα και υμνεί τις καθαρές γραμμές και τα μινιμαλιστικά σχέδια. Το μοναδικό, ενιαίο καπό χωρίς ενδιάμεσους αρμούς (clamshell) εκτείνεται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου, ελαχιστοποιώντας τα κενά μεταξύ των τμημάτων του αμαξώματος για μία «καθαρή», high-tech εμφάνιση. Ως άλλα πετράδια του στέμματος, οι προβολείς LED φέρουν τη σχεδιαστική υπογραφή των Parametric Pixels – μοναδικά στιλιστικά στοιχεία που θα κοσμούν τη μάσκα όλων των μελλοντικών μοντέλων και IONIQ.

*Η διαθεσιμότητα χρωμάτων αμαξώματος ενδέχεται να μεταβληθεί λόγω εργοστασιακών περιορισμών στην παραγωγή τους.
Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το επίσημο Δίκτυο της Hyundai για την ακριβή διαθεσιμότητα χρωμάτων.

Εμπρός τμήμα.

Ο εμπρός προφυλακτήρας ορίζεται από ένα εντυπωσιακό σχήμα V με ενσωματωμένα, κρυμμένα φώτα, που διαμορφώνουν μια άμεσα αναγνωρίσιμη φωτιστική ταυτότητα.

Πλαϊνό τμήμα.

Τολμηρή και με τέλειες αναλογίες, η χαρακτηριστική πλαϊνή σχεδίαση σχήματος «Ζ» αναδεικνύεται από τις αυτόματα πτυσσόμενες λαβές θυρών που υποστηρίζουν την απέριττη εμφάνιση και την αεροδυναμική.

Πίσω τμήμα.

Το επιβλητικό σχήμα του πίσω προφυλακτήρα και της θύρας αποσκευών εναρμονίζεται δυναμικά με τα ορθογώνια Parametric Pixels –μικρές συστάδες pixels που συνθέτουν μία χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή.

Η νύχτα γίνεται μέρα με 256 pixels.

Άριστη ορατότητα, ευδιάκριτη παρουσία. Τα πετράδια του στέμματος αυτής της εμβληματικής φυσιογνωμίας είναι οι χαρακτηριστικοί προβολείς LED με τα 256 κυβικά εικονοστοιχεία (pixels).

Τολμηρό και λαμπερό στο πίσω τμήμα.

Η πρωτοποριακή σχεδίαση φώτων LED δίνει το «παρών» και στο πίσω τμήμα, με τη σχεδιαστική υπογραφή των Parametric Pixels να τονίζεται από τα μοναδικά ορθογώνια πίσω φώτα.

Γυάλινη πανοραμική οροφή.

Η γυάλινη, πανοραμική οροφή με ηλεκτρικά συρόμενο αλεξήλιο φέρνει την αίσθηση της περιπέτειας στην καμπίνα, ενώνοντας το αυτοκίνητο με το εξωτερικό περιβάλλον και τονίζοντας τον οικολογικό του χαρακτήρα.

Εσωτερικό

Ζήστε, οδηγήστε, εργαστείτε, χαλαρώστε.

Στο εσωτερικό του IONIQ 5, οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ «εσωτερικού αυτοκινήτου» και «εσωτερικού χώρου» είναι ασαφείς. Η νέα μας EV πλατφόρμα μάς έδωσε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίζουμε το εσωτερικό πετυχαίνοντας μία εντελώς νέα εμπειρία στο αυτοκίνητο. Το μεγαλύτερο, επίπεδο πάτωμα, τα πλήρως ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα με δυνατότητα πλήρους ανάκλισης και η ευέλικτη κεντρική κονσόλα που μπορεί να μετακινείται σε όλο το μήκος της καμπίνας, αποτελούν θεμελιώδη συστατικά μιας απαράμιλλης εμπειρίας.

Ενσωματωμένη οθόνη.

Το κομψό, αρθρωτό ταμπλό περιλαμβάνει δύο ενσωματωμένες οθόνες: μία οθόνη αφής 12,25” για το σύστημα infotainment και μία ψηφιακή οθόνη 12,25” για high tech εμφάνιση που προσφέρεται στάνταρ.

Shift-by-wire στην κολώνα του τιμονιού.

Ελέγχετε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες από τις άκρες των δακτύλων σας. Το κομψό, περιστροφικό χειριστήριο αλλαγής ταχυτήτων (τεχνολογίας shift-by-wire) βρίσκεται στην κολώνα του τιμονιού. Ο χειρισμός είναι γρήγορος, διαισθητικός και ακριβής.

Χειριστήρια στο τιμόνι
(Paddle shifters).

Απολαύστε έλεγχο από τις άκρες των δακτύλων σας. Μπορείτε να ρυθμίζετε εύκολα το επίπεδο αναγεννητικής πέδησης μέσω των paddle shifters που είναι ενσωματωμένα στο τιμόνι.

Το τέλειο μέρος για μια σύντομη χαλάρωση.

Απολαύστε ανώτερα επίπεδα άνεσης με δύο πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα εμπρός, που δίνουν την αίσθηση μηδενικής βαρύτητας (zero gravity seats). Κατεβάστε την πλάτη για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα ενόσω φορτίζετε, πιέζοντας απλά ένα πλήκτρο.

Συρόμενη κεντρική κονσόλα.

Εξατομικεύστε τη διάταξη του εσωτερικού σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να σύρετε την κεντρική κονσόλα προς τα πίσω καθίσματα, ώστε τα παιδιά να την χρησιμοποιούν ως τραπεζάκι πικνίκ ή γραφείο.

Ηλεκτρικά συρόμενα πίσω καθίσματα.

Όμως και οι πίσω επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν μέγιστη άνεση. Τα πίσω καθίσματα έχουν τη δυνατότητα χειροκίνητης ανάκλισης, ενώ σύρονται ηλεκτρικά εμπρός – πίσω σε μία διαδρομή 135 mm.

Άνεση πίσω καθισμάτων.

Οι επιβάτες της δεύτερης σειράς μπορούν επίσης να απολαμβάνουν τα χαρακτηριστικά της κεντρικής κονσόλας, όπως ποτηροθήκες, ασύρματο φορτιστή ταχείας φόρτισης κινητού 15-watt και θύρες USB.

Εσωτερικό φιλικό προς το περιβάλλον και χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση.

Η βιωσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο του οράματος της μάρκας IONIQ. Στο IONIQ 5 κυριαρχεί μία αίσθηση διάχυτη σε όλο το εσωτερικό, με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση. Τα καθίσματα, η επένδυση οροφής, οι επενδύσεις θυρών, η μοκέτα και το υποβραχιόνιο κατασκευάζονται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, βιώσιμης προέλευσης, όπως: ανακυκλωμένα μπουκάλια PET, νήματα πολυεστέρα φυτικής προέλευσης και νήματα από φυσικό μαλλί, οικολογικά επεξεργασμένο δέρμα με φυτικά εκχυλίσματα από λιναρόσπορο και βιολογική βαφή με φυτικά εκχυλίσματα.

Βιωσιμότητα

Καινοτόμες χρήσεις υλικών φιλικών προς το περιβάλλον.

Τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά χρησιμοποιούνται εκτενώς στο IONIQ 5, όπως το οικολογικά επεξεργασμένο δέρμα και τα ανακυκλωμένα νήματα. Επιπλέον, πρώτες ύλες που εξάγονται από ζαχαροκάλαμο χρησιμοποιούνται στην επένδυση οροφής, στο δάπεδο και στα καλύμματα των καθισμάτων. Μια λύση που είναι ανακυκλώσιμη και ελκυστική. Η καινοτόμος χρήση φυσικών υλικών συμβάλλει επίσης στη βιωσιμότητα των διαδικασιών παραγωγής μας, καθιστώντας το IONIQ 5 λιγότερο εξαρτημένο από προϊόντα βασισμένα στο πετρέλαιο.

Ανακυκλωμένα μπουκάλια μετατρέπονται σε ύφασμα.

Για κάθε IONIQ 5, μέχρι 32 πλαστικά μπουκάλια θρυμματίζονται σε πλαστικές νιφάδες που λιώνουν  και  περνούν  από  ειδικά  καλούπια,  για  να  μετατραπούν  σε  λεπτά  νήματα. Στη συνέχεια, αυτά  υφαίνονται  και  γίνονται  ένα ελκυστικό, πλεκτό ύφασμα.

Φυτά μετατρέπονται σε εξαρτήματα για καθίσματα και μοκέτες.

Το ύφασμα της επένδυσης σε καθίσματα, οροφή και δάπεδο περιλαμβάνει βιολογικές ύλες που προκύπτουν από την επεξεργασία ζαχαροκάλαμου και καλαμποκιού, ενώ το δέρμα που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό του IONIQ 5 αποκτά την απόχρωσή του με βαφή από έλαιο λιναρόσπορου.

Λουλούδια μετατρέπονται σε βαφή.

Οι πόρτες και οι προστατευτικές επενδύσεις του IONIQ 5 φέρουν επικάλυψη βιολογικής βαφής που περιλαμβάνει έλαιο το οποίο είναι εκχύλισμα από φυτά όπως τα άνθη κράμβης και το καλαμπόκι.

Η χρήση ανακυκλωμένων φιαλών PET μπορεί να εμπνεύσει τους ανθρώπους να σκεφθούν με ποιόν τρόπο τα προϊόντα που θεωρούνται απορρίμματα, μπορούν να μετατραπούν σε κάτι νέο. Ασφαλώς, θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχαν καθόλου μπουκάλια PET.

– Chanki Park, Senior Colour & Trim Designer in the Hyundai CMF Team –

Έκκληση για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου.

Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές που εξέλιξαν το IONIQ 5 θεώρησαν χρέος τους να κάνουν οτιδήποτε ήταν δυνατό για να φέρουν μια αλλαγή στον κόσμο. Η χρήση φυσικών και φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, για παράδειγμα, καθιστά το IONIQ 5 λιγότερο εξαρτώμενο από προϊόντα βασισμένα στο πετρέλαιο. Τώρα είναι η δική σας σειρά.

Κάθε IONIQ 5 περιέχει:

730g

ζαχαροκάλαμου και ανάμικτου καλαμποκιού

294g

μαλλιού

200g

λιναρόσπορου

Μέχρι 32

ανακυκλωμένα μπουκάλια PET

0,08m2

ανακυκλωμένου χαρτιού

Επιδόσεις

Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης είναι εδώ.

Με σχεδίαση που κόβει την ανάσα και δυναμική οδική συμπεριφορά, αλλά και ένα σύστημα μπαταρίας 800V για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση, αυτό το ανατρεπτικό, ηλεκτρικό μεσαίο crossover προσφέρει συναρπαστικές επιδόσεις. Βασίζεται σε μία προηγμένη νέα πλατφόρμα η οποία θεωρείται τεχνολογικό ορόσημο σε μία εποχή που η ηλεκτροκίνηση εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς.

Απολαύστε εκπληκτική επιτάχυνση.

Το IONIQ 5 προσφέρει σπορ επιτάχυνση: ολοκληρώνει το σπριντ 0 – 100 km/h σε μόλις 5,1 δευτερόλεπτα στην έκδοση AWD με την High Battery.

 Κορυφαία αυτονομία έως 507 km.

Χάρη στις έξυπνες τεχνολογίες αιχμής της Hyundai, το IONIQ 5 προσφέρει αυτονομία έως 507 km σε συνδυαστικό κύκλο με σύστημα πίσω κίνησης (RWD) και high battery.

Τελική ταχύτητα 185 km/h.

Το IONIQ 5 προσφέρει εξαιρετική δυναμική συμπεριφορά και σπορ επιδόσεις με τελική ταχύτητα 185 km/h.

Μπαταρία 77,4 kWh

Τετρακίνηση (AWD).

Στην έκδοση AWD, το IONIQ 5 χρησιμοποιεί δύο ηλεκτροκινητήρες ενσωματωμένους στον εμπρός και πίσω άξονα, που αποδίδουν ισχύ 325 PS (239 kW) και άμεση ροπή 605 Nm.
Ισχύς : 101 PS Μπροστά / 224 PS Πίσω
Ροπή: 255 Nm Μπροστά / 350 Nm Πίσω
Επιτάχυνση 0-100 km/h: 5,1 δευτερόλεπτα

Μπαταρία 58 kWh

Κίνηση στους πίσω τροχούς (RWD).

Στην έκδοση με πίσω κίνηση και με την High Battery, το IONIQ 5 χρησιμοποιεί ένα ηλεκτροκινητήρα 168 kW στον πίσω άξονα, που αποδίδει ισχύ 229 PS και άμεση ροπή 350 Nm.
Ισχύς : 229 PS Πίσω
Ροπή: 350 Nm
Επιτάχυνση 0-100 km/h: 7,3 δευτερόλεπτα

Υψηλής απόδοσης τεχνολογία μπαταρίας 800 volt.

Το IONIQ 5 είναι ένα από τα πρώτα οχήματα παραγωγής με σύστημα μπαταρίας 800V. Φορτίζει εξαιρετικά γρήγορα και έχει σταθερά υψηλή απόδοση, με βέλτιστο βάρος και διαστάσεις.

Ένας ή δύο ηλεκτροκινητήρες.

Διατίθεται σε τετρακίνητη έκδοση με δύο ηλεκτροκινητήρες ή πισωκίνητη έκδοση με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Electric all-wheel-drive (HTRAC).

Σε συνδυασμό με το γνώριμο σύστημα τετρακίνησης HTRAC της Hyundai, το IONIQ 5 διαθέτει σοβαρές ικανότητες 4×4 για να αντεπεξέρχεται σε όλων των ειδών τις συνθήκες.

Ρυθμιζόμενη αναγεννητική πέδηση.

Μεγιστοποιήστε την αυτονομία κατά την οδήγηση. Από τα χειριστήρια του τιμονιού (paddle shifters) μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο αναγεννητικής πέδησης, χρησιμοποιώντας τον ηλεκτροκινητήρα για να επιβραδύνετε το αυτοκίνητο και να φορτίσετε τη μπαταρία.

Πλατφόρμα E-GMP

Οδηγώντας την ηλεκτρική εποχή με την πλατφόρμα E-GMP.

Το IONIQ 5 είναι το πρώτο όχημα που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της Hyundai αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα, E-GMP (Electric-Global Modular Platform). Η συγκεκριμένη πλατφόρμα επιτρέπει ταχύτερη φόρτιση, αυξημένη αυτονομία, περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και καλύτερο χειρισμό. Η θέση της μπαταρίας εντός του μεταξονίου εξασφαλίζει την ιδανική κατανομή βάρους εμπρός/πίσω και χαμηλό κέντρο βάρους για βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

Αρθρωτή φιλοσοφία.

Η πλατφόρμα E-GMP υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος τύπων οχημάτων, αποστάσεων οδήγησης και lifestyles μέσω ενός τυποποιημένου συστήματος μπαταρίας με τεχνολογία βελτιστοποιημένη για EVs.

Ηλεκτρική απόδοση.

Στο χώρο που απελευθερώνεται λόγω της απουσίας του κινητήρα εσωτερικής καύσης, έχουμε τοποθετήσει χαμηλά τον ηλεκτροκινητήρα. Η μπαταρία τοποθετείται επίσης χαμηλά εντός του πλαισίου επιτρέποντας την ιδανική κατανομή βάρους εμπρός / πίσω και χαμηλό κέντρο βάρους για βελτιωμένη συμπεριφορά και μεγαλύτερη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

Σχεδιασμός με κριτήριο την ασφάλεια.

Η πλατφόρμα E-GMP υποστηρίζει επίσης τα μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά για ηλεκτρικό όχημα όπως οι κοντοί πρόβολοι, το μακρύ μεταξόνιο με ζώνες απορρόφησης ενέργειας σύγκρουσης, ο μεγιστοποιημένος χώρος επιβατών και η ζώνη προστασίας μπαταρίας.

Ευέλικτη διάταξη καθισμάτων.

Το επίπεδο πάτωμα επιτρέπει επίσης τη διάταξη των εμπρός και πίσω καθισμάτων με πολυάριθμους τρόπους ανάλογα με τη χρήση. Διάλειμμα για φαγητό, road trips ή για οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο πρόγραμμά σας, με το IONIQ 5 θα ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία ηλεκτροκίνησης.

Περισσότερος χώρος για τα πόδια.

Η τοποθέτηση της μπαταρίας χαμηλά και το επίπεδο δάπεδο λόγω κατάργησης του κεντρικού τούνελ απελευθερώνουν περισσότερο χώρο για τα πόδια των επιβατών.

Αυξημένη ευρυχωρία για τους επιβάτες.

Η πλατφόρμα E-GMP επιτρέπει τη δημιουργία καινοτόμων εσωτερικών χώρων, ειδικά σχεδιασμένων για ηλεκτρικό όχημα, που υπόσχονται μία νέα εμπειρία ηλεκτροκίνησης. Το ογκώδες σύστημα κλιματισμού έχει μεταφερθεί από το εσωτερικό του αυτοκινήτου στον πρόσθετο χώρο που δημιουργείται λόγω της αντικατάστασης του κινητήρα εσωτερικής καύσης με έναν ηλεκτροκινητήρα. Ως εκ τούτου, οι εμπρός επιβάτες απολαμβάνουν μεγαλύτερη ευρυχωρία.

Φόρτιση

Εξαιρετική απόδοση φόρτισης.

Φορτίστε στο σπίτι κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε ένα σταθμό ταχείας φόρτισης στο δρόμο, μέσα σε λίγα λεπτά. Ανάλογα με τη σύνδεση του οικιακού ηλεκτρικού δικτύου ή του τύπου του σταθμού ταχείας φόρτισης στον οποίο έχετε πρόσβαση, το IONIQ 5 σας προσφέρει μία σειρά ευέλικτων λύσεων φόρτισης. Εξοπλισμένο με το καινοτόμο σύστημα μπαταρίας 800V που προσφέρει μερικούς από τους ταχύτερους δυνατούς χρόνους φόρτισης σήμερα, είναι επίσης συμβατό για φόρτιση 400V και με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC).

Σύστημα πολλαπλής φόρτισης.

Η πρώτη στον κόσμο τεχνολογία της Hyundai με πατέντα ευρεσιτεχνίας υποστηρίζει υποδομές φόρτισης 400V και 800V χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα ή αντάπτορες.

Παροχή ενέργειας – Η ταχύτητα της πολύ γρήγορης φόρτισης.

Το σύστημα μπαταρίας 800V του IONIQ 5 μπορεί να προσθέσει αυτονομία 100 km σε 5 λεπτά! Υποστηρίζει φόρτιση έως 220 kW σε σταθμό DC υπερταχείας φόρτισης. Η μπαταρία μπορεί να φορτίζεται από το 10% στο 80% σε μόλις 18 λεπτά.

Οικιακό wallbox ή δημόσιος σταθμός φόρτισης AC.

Φορτίστε στο σπίτι κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε ένα σούπερ μάρκετ. Ο ισχυρός ενσωματωμένος φορτιστής 11 kW σας προσφέρει μία σειρά από ευέλικτες δυνατότητες για φόρτιση AC.

Λιγότερη αναμονή. Μεγαλύτερη ευελιξία.

Λιγότερος χρόνος αναμονής σε σταθμούς ταχείας φόρτισης. Η τεχνολογία 400V και 800V σας προσφέρει την ευελιξία να χρησιμοποιείτε διαφορετικό τύπο φορτιστή εάν κάποιος είναι κατειλημμένος.

Ταχεία φόρτιση 77,4 kWh

High Battery.

Στις εκδόσεις με την high battery (77,4 kWh), το σύστημα μπαταρίας 800V του IONIQ 5 προσφέρει τους εξής χρόνους φόρτισης:
Σταθμός DC 350 kW (Συνεχές Ρεύμα): Χρόνος φόρτισης 18 λεπτά από το 10% στο 80%
Προσθήκη αυτονομίας με 5 λεπτά φόρτισης: 111 km.
Σταθμός DC 50 kW (Συνεχές Ρεύμα): Χρόνος φόρτισης 57 λεπτά από το 10% στο 80%
Προσθήκη αυτονομίας από 5 λεπτά φόρτισης: 28 km.

Ταχεία φόρτιση 58 kWh

Standard battery.

Στις εκδόσεις με την standard battery (58 kWh), το σύστημα μπαταρίας 800V του IONIQ 5 προσφέρει τους εξής χρόνους φόρτισης:
Σταθμός DC 350 kW (Συνεχές Ρεύμα): Χρόνος φόρτισης 18 λεπτά από το 10% στο 80%
Προσθήκη αυτονομίας από 5 λεπτά φόρτισης: 88 km.
Σταθμός DC 50 kW (Συνεχές Ρεύμα): Χρόνος φόρτισης 46 λεπτά από το 10% στο 80%
Προσθήκη αυτονομίας από 5 λεπτά φόρτισης: 27 km.

Κανονική φόρτιση 77,4 kWh

High battery.

Σε οικιακό wallbox ή δημόσιο σταθμό φόρτισης AC (EU 3-φασικό 230V)
Χρόνος φόρτισης : 6 ώρες και 6 λεπτά.

Κανονική φόρτιση 58 kWh

Standard battery.

Σε οικιακό wallbox ή δημόσιο σταθμό φόρτισης AC (EU 3-φασικό 230V)
Χρόνος φόρτισης : 4 ώρες και 59 λεπτά.

Άνεση

Άνετες καθημερινές μετακινήσεις με άφθονη ισχύ.

Το IONIQ 5 επαναπροσδιορίζει την έννοια της κινητικότητας με μία ευρεία γκάμα high-tech χαρακτηριστικών άνεσης που είναι μοναδικά και ταυτόχρονα έξυπνα και απολαυστικά στη χρήση. Το IONIQ 5 υποστηρίζει επίσης ένα βιώσιμο lifestyle ηλεκτροκίνησης με την καινοτόμο λειτουργία του V2L (Outside/Inside), που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ή να φορτίζετε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή, όπως ηλεκτρικά ποδήλατα, scooters ή εξοπλισμό κάμπινγκ – εν κινήσει ή όπου έχετε σταθμεύσει.

Φορτίστε μέσα από το αυτοκίνητό σας.

Με την τεχνολογία Vehicle-to-Load (V2L) του IONIQ 5 μπορείτε να λειτουργήσετε οποιαδήποτε συσκευή ή να φορτίσετε ηλεκτρικό εξοπλισμό με ισχύ έως 3,6 kW με την ενσωματωμένη πρίζα 230V.

Ή φορτίστε από οπουδήποτε.

Χρησιμοποιώντας ένα μετατροπέα που τοποθετείται στην αμφίδρομη εξωτερική θύρα φόρτισης, μπορείτε να τροφοδοτείτε εξωτερικές συσκευές με ισχύ έως 3,6 kW ακόμα και με σβηστό τον κινητήρα.

Αυτόματος έλεγχος κλιματισμού δύο ζωνών.

Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός μπορούν να ρυθμίζουν την θερμοκρασία που επιθυμούν ανεξάρτητα. Απλά επιλέγουν την επιθυμητή θερμοκρασία και το σύστημα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Πλήρως ρυθμιζόμενα ηλεκτρικά καθίσματα.

Καθίστε αναπαυτικά. Τα εμπρός καθίσματα ρυθμίζονται σε 8 κατευθύνσεις, ενώ είναι πλήρως ανακλινόμενα για να μπορούν οι επιβάτες να ξαπλώσουν και να χαλαρώσουν με το πάτημα ενός πλήκτρου. Σε θέση πλήρους ανάκλισης αναδύεται ένα στήριγμα για τα πόδια. Τα πίσω καθίσματα ρυθμίζονται επίσης ηλεκτρικά.

Εμπρός & πίσω χώροι αποσκευών.

Αξιοποιήσαμε το χώρο που θα καταλάμβανε ο βενζινοκινητήρας για να δημιουργήσουμε περισσότερο χώρο για τα πράγματά σας. Ένας δεύτερος χώρος αποσκευών μπροστά προσφέρει επιπρόσθετη χωρητικότητα έως και 57 λίτρα.

Μεγάλος χώρος αποσκευών.

Το IONIQ 5 προσφέρει χώρο αποσκευών 527 λίτρων, που μπορεί να φτάσει τα 1.600 λίτρα περίπου με την πλήρη αναδίπλωση της πίσω σειράς καθισμάτων. Για πρόσθετη ευελιξία, τα καθίσματα της 2ης σειράς μετατοπίζονται προς τα εμπρός κατά 135 mm ενώ αναδιπλώνονται σε αναλογία 6:4.

Smart Power Tailgate – hands free.

Η έξυπνη θύρα αποσκευών ανοίγει αυτόματα, όταν ανιχνευτεί το smart key σε κοντινή απόσταση για 3 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι ιδιαίτερα πρακτικό όταν είστε φορτωμένοι με ψώνια.

Πίσω αεραγωγοί.

Στο δρόμο, οι πίσω επιβάτες θα εκτιμήσουν την άνεση που προσφέρουν οι αεραγωγοί που προορίζονται αποκλειστικά για τα πίσω καθίσματα.

Συνδεσιμότητα

Η ζωή σας συνδεδεμένη όσο εσείς επιθυμείτε.

Το IONIQ 5 διαθέτει μία συναρπαστική γκάμα διαισθητικών, έξυπνων τεχνολογιών για να είστε συνδεδεμένοι σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Οι προηγμένες υπηρεσίες συνδεσιμότητας Bluelink® Connected Car Services σας επιτρέπουν να ελέγχετε το αυτοκίνητο από το smartphone σας ή μέσω φωνητικών εντολών. Μία δωρεάν τριετής συνδρομή στο πακέτο LIVE Services της Hyundai περιλαμβάνεται επίσης στο σύστημα πλοήγησης.

Πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,25”.

Ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,25” προβάλλει σημαντικές πληροφορίες όπως η ταχύτητα και η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας στο βέλτιστο οπτικό σας πεδίο: μπροστά και στο κέντρο.

Οθόνη αφής 12,25”.

Η οθόνη αφής 12,25” του συστήματος infotainment παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες συνδεσιμότητας και ελέγχου κλιματισμού. Όλα τα χειριστήρια είναι αφής, για μία απέριττη και μοντέρνα εμφάνιση.

Premium ηχοσύστημα BOSE.

Το Premium ηχοσύστημα BOSE προσφέρει εξαιρετική απόδοση με οκτώ υψηλών προδιαγραφών ηχεία, άριστα ρυθμισμένα για να παράγουν συναρπαστικό ήχο.

Ασύρματη φόρτιση κινητού.

Η θέση ασύρματης φόρτισης κινητού υψηλής ταχύτητας στην κεντρική κονσόλα περιλαμβάνει λειτουργία ψύξης που αποτρέπει την υπερθέρμανση του smartphone για πρόσθετη ασφάλεια.

eCall.

Καλεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, εάν εμπλακείτε σε ατύχημα και ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι. Ή πατήστε απλά το πλήκτρο SOS και καλέστε για βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ανά πάσα στιγμή, 365 ημέρες το χρόνο.

Θύρες USB μπροστά και πίσω.

Το όχημα διαθέτει μία παροχή ρεύματος 12V και 2 USB θύρες φόρτισης μπροστά, μία με υποστήριξη δεδομένων. Πίσω υπάρχουν 2 USB θύρες φόρτισης.

Bluelink® Connected Car Services.

Ελέγξτε το αυτοκίνητό σας από το smartphone σας ή με φωνητικές εντολές. Η τελευταία αναβάθμιση του Bluelink σας επιτρέπει να αξιοποιείτε στον υπέρτατο βαθμό τις προηγμένες υπηρεσίες Connected Car Services. Πέρα από τα πολύ έξυπνα χαρακτηριστικά που απολαμβάνετε με την εφαρμογή Bluelink, μία δωρεάν τριετής συνδρομή στο πακέτο LIVE Services της Hyundai περιλαμβάνεται στο σύστημα πλοήγησης με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφορία, τις θέσεις στάθμευσης ή τους σταθμούς φόρτισης.

Connected Routing.

Οι διαδρομές οδήγησης υπολογίζονται σε έναν ισχυρό server στο cloud του Bluelink®. Αυτό εξασφαλίζει πιο ακριβή πρόβλεψη της κυκλοφορίας, πιο ακριβείς ώρες άφιξης και πιο αξιόπιστο υπολογισμό διαδρομών.

Εντοπισμός σταθμού φόρτισης.

Η βάση δεδομένων του συστήματος πλοήγησης έχει αυξηθεί ώστε να εμφανίζει περισσότερους σταθμούς φόρτισης στο χάρτη και να δείχνει τη διαθεσιμότητα και τον κατά προσέγγιση χρόνο φόρτισης. Απλά πατήστε στο εικονίδιο του σταθμού για να δείτε ποιο είδος φόρτισης είναι διαθέσιμο.

Live Parking Services.

Βρείτε έναν χώρο στάθμευσης ταχύτερα, χωρίς στρες και άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Η υπηρεσία αυτή σας βοηθά να βρίσκετε και να συγκρίνετε επιλογές χώρων στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο, σε γκαράζ, θέσεις στάθμευσης και σημεία στο δρόμο.

Προφίλ χρήστη.

Αποθηκεύστε όλα όσα σας αρέσουν. Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε τις προτιμήσεις σας ως προς το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όπως γλώσσα, Bluetooth και ρυθμίσεις πλοήγησης.

Αναγνώριση φωνής.

Ενεργοποιήστε και διαχειριστείτε λειτουργίες όπως οι ρυθμίσεις κλιματισμού, ο έλεγχος του συστήματος ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, οι θερμαινόμενοι πλευρικοί καθρέπτες καθώς και το θερμαινόμενο τιμόνι μέσω φωνητικών εντολών.

Ασφάλεια

Προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού.

Απολαύστε μέγιστη ασφάλεια και άνεση με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού στη γκάμα της Hyundai. Χάρη στο Hyundai SmartSense, την προηγμένη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού (ADAS), το IONIQ 5 είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ενεργητικής ασφάλειας για πρόσθετη ξεγνοιασιά. Επίσης είναι το πρώτο Hyundai με τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2.

Κορυφαία Αξιολόγηση 5 Αστέρων Euro NCAP.

Το IONIQ 5 απέσπασε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στον τομέα της ασφάλειας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP).
Δείτε τα αποτελέσματα των δοκιμών

Head-up display Επαυξημένης Πραγματικότητας.

Το προηγμένο head-up display επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality HUD) σας καθοδηγεί με ασφάλεια στο δρόμο, προβάλλοντας εικονικές πληροφορίες όπως οδηγίες διαδρομής ή προειδοποιήσεις απευθείας στο παρμπρίζ

Αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2.

Με το Highway Driving Assist II, το IONIQ 5 είναι το πρώτο Hyundai που διαθέτει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2, που ελέγχει την ταχύτητα και την απόσταση και αλλάζει αυτόματα λωρίδες.

Surround View Monitor (SVM).

Στενός χώρος στάθμευσης; Μικρό πλυντήριο αυτοκινήτων; Κανένα πρόβλημα. Το surround view monitor σας παρέχει μία εικόνα 360 μοιρών της γύρω περιοχής, για ευκολότερους και πιο ασφαλείς ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους.

Αυξημένη ασφάλεια με 7 αερόσακους.

Το IONIQ 5 προσφέρει αυξημένη ασφάλεια με 7 αερόσακους, μεταξύ των οποίων ένας κεντρικός αερόσακος που προστατεύει τους μπροστινούς επιβάτες από τη μεταξύ τους σύγκρουση σε ενδεχόμενο ατύχημα.

Blind-Spot View Monitor (BVM).

Τώρα, μπορείτε να βλέπετε την εικόνα της πίσω αριστερής και της πίσω δεξιάς πλευράς του οχήματος σε μία οθόνη στον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Οι κάμερες ενεργοποιούνται με τη χρήση των φλας κατά την αλλαγή λωρίδων.

Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (FCA).

Με τη βοήθεια ραντάρ και κάμερας, το σύστημα FCA φρενάρει αυτόματα εάν ανιχνεύσει ξαφνικό φρενάρισμα από το προπορευόμενο όχημα, πεζούς ή ακόμα και ποδήλατα.

Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Τυφλού Σημείου (BCA).

Χρησιμοποιώντας αισθητήρες ραντάρ στον κάτω πίσω προφυλακτήρα, το σύστημα προειδοποιεί για την κυκλοφορία στην περιοχή του τυφλού σημείου. Εάν ενεργοποιήσετε το φλας σε μία τέτοια περίπτωση, θα ηχήσει μία ειδοποίηση και θα ενεργοποιηθεί το φρένο για να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (RCCA).

Όταν εξέρχεστε με όπισθεν από χώρους με μειωμένη ορατότητα, το σύστημα όχι μόνο σας προειδοποιεί εάν κάποιο όχημα πλησιάζει από κάποια πλευρά, αλλά εφαρμόζει αυτόματα και πίεση πέδησης.

Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης κατά το Παρκάρισμα με Όπισθεν – Reverse Parking Collision-Avoidance Assist (PCA-R).

Εάν ανιχνευτεί ένα εμπόδιο μέσω της κάμερας οπισθοπορείας ή των πίσω αισθητήρων υπερήχων, το PCA θα προβάλλει μία προειδοποίηση και, αν χρειαστεί, θα ενεργοποιήσει τα φρένα.

Lane Keeping Assist (LKA).

Σε περίπτωση τυχαίας απομάκρυνσης από τη λωρίδα, το LKA προειδοποιεί τον οδηγό και μπορεί να ασκήσει ροπή στο σύστημα διεύθυνσης για να επαναφέρει το όχημα στη λωρίδα του.

Smart Cruise Control με Stop & Go (SCC με S&G).

Μεγαλύτερη ασφάλεια, λιγότερο στρες. Διατηρεί μία ορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, μειώνοντας ή αυξάνοντας ταχύτητα μέχρις ενός προκαθορισμένου ορίου. Σε πυκνή κυκλοφορία “stop & go”, διατηρείται η απόσταση που έχει οριστεί.

Remote Smart Parking Assist (RSPA).

Το IONIQ 5 μπορεί να πραγματοποιεί αυτόνομα ελιγμούς στάθμευσης εμπρός/πίσω με έλεγχο από απόσταση πατώντας ένα πλήκτρο στο smart key.

Intelligent Speed Limit Assist (ISLA).

Ποτέ δεν παραβιάζετε το όριο ταχύτητας. Το σύστημα αναγνωρίζει τις πινακίδες ορίων ταχύτητας, προβάλλει το όριο και μπορεί να μειώνει αυτόματα την ταχύτητα του οχήματος, εάν το ξεπεράσετε.

Navigation-based Smart Cruise Control (NSCC).

Χρησιμοποιεί πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης για να οδηγείτε με ασφαλή ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο. Επίσης, εάν έχετε ορίσει την ταχύτητα σύμφωνα με το τρέχον όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο εφόσον είναι ενεργοποιημένο το NSCC, η καθορισμένη ταχύτητα αλλάζει αυτόματα όποτε μεταβάλλεται το όριο ταχύτητας.

Driver Attention Warning (DAW).

Όταν ανιχνευτεί συμπεριφορά κόπωσης ή διάσπασης προσοχής του οδηγού κατά την οδήγηση, το Σύστημα Προειδοποίησης Απόσπασης Προσοχής Οδηγού ειδοποιεί τον οδηγό, προτρέποντάς τον για ένα διάλειμμα.

Safe Exit Assist (SEA).

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό αποτρέπει τα ατυχήματα, ανιχνεύοντας οχήματα που πλησιάζουν από πίσω και ενεργοποιώντας προσωρινά την κλειδαριά ασφάλειας παιδιών στις πίσω πόρτες, ώστε οι επιβάτες να μπορούν να εξέλθουν από το όχημα μόνον όταν αυτό είναι ασφαλές.

High Beam Assist (HBA).

Ανιχνεύει τα επερχόμενα οχήματα αλλά και όσα κινούνται στην ίδια λωρίδα και αλλάζει αυτόματα σε μεσαία σκάλα φώτων. Όταν δεν ανιχνεύονται πλέον οχήματα, ενεργοποιεί εκ νέου τη μεγάλη σκάλα, μεγιστοποιώντας την εμβέλεια ορατότητας.

Αξεσουάρ.

Αποκλειστικές τελικές πινελιές.

Τολμηρά. Δυναμικά. Γνήσια.

Συνδυάζοντας αεροδυναμικές επιφάνειες με μία στιβαρή, δυναμική σιλουέτα, το IONIQ 5 αποτελεί αριστούργημα μινιμαλιστικού σχεδιασμού. Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία, τα Γνήσια Αξεσουάρ μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές. Έτσι όχι μόνο σας δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά, αλλά έχουν πάντα άριστη εφαρμογή και διαφυλάττουν τη σχεδιαστική γνησιότητα του IONIQ 5.

Καλώδιο φόρτισης Mode 3.

Το καλώδιο φόρτισης Mode 3 διαθέτει φίσες τύπου 2 και στα δυο άκρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή φόρτιση σε δημόσια ή οικιακά σημεία φόρτισης με πρίζες Τύπου 2.

Κοτσαδόρος, αφαιρούμενος (ημι-ηλεκτρικός).

Συνδυάστε ακόμα περισσότερη άνεση με αποδοτική μεταφορά. Επιλέξτε τον κορυφαίας ποιότητας ημι-ηλεκτρικό κοτσαδόρο, ο οποίος ξεδιπλώνεται ή αναδιπλώνεται από ένα διακόπτη στο χώρο αποσκευών.

Βάση μεταφοράς ποδηλάτων για όλους τους κοτσαδόρους.

Στις ημερήσιες εκδρομές ή σε διακοπές με ποδήλατο, αυτή η βάση σας απαλλάσσει από την ταλαιπωρία που συνδέεται με τη φόρτωση / εκφόρτωση. Συμπαγής και αντικλεπτική, επιτρέπει ακόμη και να ανοίξετε την πόρτα του χώρου αποσκευών με τα ποδήλατά σας φορτωμένα.

Κάλυμμα χώρου αποσκευών και επέκταση καλύμματος χώρου αποσκευών.

Αυτό το ημιάκαμπτο, αντιολισθητικό και αδιάβροχο κάλυμμα με υπερυψωμένα άκρα διατηρεί το χώρο αποσκευών σας καθαρό και τις πλάτες των αναδιπλωμένων πίσω καθισμάτων σε κορυφαία κατάσταση χάρη στην επέκταση του καλύμματος.

Φώτα χώρου αποσκευών και πίσω φώτα LED.

Απολαύστε τέλεια ορατότητα μέσα και έξω από το χώρο αποσκευών! Τα φώτα χώρου αποσκευών και τα πίσω φώτα LED ανάβουν μόλις ανοίξετε την πόρτα αποσκευών.

Δημιουργήστε το δικό σας, μοναδικό IONIQ 5.

Προσθέστε εντυπωσιακές σχεδιαστικές λεπτομέρειες στο εξωτερικό του αυτοκινήτου σας με αυτά τα κομψά αξεσουάρ. Όλες οι σχεδιαστικές πινελιές έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να συμπληρώσουν το μοναδικό χαρακτήρα του IONIQ 5. Η γκάμα περιλαμβάνει καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, πλαϊνά διακοσμητικά και διακοσμητική λωρίδα πόρτας αποσκευών σε φινιρίσματα Piano black ή βουρτσισμένου αλουμινίου.

Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών – Piano black.

Υπέρμετρη κομψότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε piano black προσδίδουν μία στιλάτη τελική πινελιά στο IONIQ 5 σας.

Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών – Βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Προσθέστε μία εντυπωσιακή λεπτομέρεια στο εξωτερικό του αυτοκινήτου σας με αυτά τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών από βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Πλαϊνά διακοσμητικά – Piano black.

Συνδυάστε κομψότητα και σπορ στυλ με αυτά τα διακοσμητικά σε Piano black.

Πλαϊνά διακοσμητικά – Βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Προσθέστε πολυτέλεια και δυναμισμό στα πλαϊνά τμήματα του IONIQ 5 σας με αυτά τα διακοσμητικά σε βουρτισμένο αλουμίνιο.

Διακοσμητική λωρίδα πόρτας αποσκευών – Piano black.

Υπέρμετρη κομψότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Αυτή η διακοσμητική λωρίδα σε piano black προσδίδει μία στιλάτη τελική πινελιά στην πόρτα αποσκευών σας και ολοκληρώνει τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που συνθέτουν ένα μοναδικό εξωτερικό στυλ για το αυτοκίνητό σας.

Διακοσμητική λωρίδα πόρτας αποσκευών – Βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Υπέρμετρη κομψότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Η διακοσμητική λωρίδα σε φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμινίου προσδίδει μία στιλάτη τελική πινελιά στην πόρτα αποσκευών σας και ολοκληρώνει τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που συνθέτουν ένα μοναδικό εξωτερικό στυλ για το αυτοκίνητό σας.

Αλλά υπάρχουν και άλλα!

Τα Γνήσια Αξεσουάρ Hyundai έχουν δημιουργηθεί για να βιώνετε ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση και ευελιξία με το νέο σας IONIQ 5. Όλα είναι κατασκευασμένα με υψηλή ακρίβεια και χρήση υλικών υψηλής ποιότητας ώστε να εφαρμόζουν άριστα στο αυτοκίνητό σας.