Το νεο Hyundai i30.
ετοιμο για εσας.

από 16.590 € *

Ασφάλεια. Συνδεσιμότητα. Απόδοση. Έτοιμο.

Το νέο i30 εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες: Τολμηρή νέα σχεδίαση, κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας, συνεχής συνδεσιμότητα και 48V υβριδική τεχνολογία για πιο αποδοτική λειτουργία. Ετοιμαστείτε.

Κλειστε ραντεβου για Test Drive

  Οι τεχνολογίες που σας βοηθούν να τηρείτε τις υποσχέσεις σας.

  Όλοι επιθυμούμε το καλύτερο για τους αγαπημένους μας, θέλοντας να νιώθουν ασφάλεια και προστασία. Αυτή η αφοσίωση ‘οδήγησε’ την εξέλιξη του νέου i30: ενός αυτοκινήτου που φροντίζει όλους όσους βρίσκονται σε αυτό. Με την αρωγή σύγχρονων, έξυπνων τεχνολογιών προσφέρει κορυφαία συστήματα ασφάλειας που λειτουργούν προνοητικά, προηγμένη συνδεσιμότητα και τους πλέον αποδοτικούς κινητήρες για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα.

  Τολμηρότερη σχεδίαση.

  Το νέο i30 είναι έτοιμο να σας ταξιδέψει οπουδήποτε με στυλ, μέσα σε ένα ξεχωριστό και κομψό αμάξωμα. Εκφράστε το προσωπικό σας γούστο επιλέγοντας από επιπλέον τρία νέα χρώματα.

  Αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων.

  Η γκάμα περιλαμβάνει κινητήρες βενζίνης και Diesel με υβριδική τεχνολογία 48V και το πρωτοποριακό Intelligent Manual Transmission (iMT) για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

  Ευκολότερη συνδεσιμότητα.

  Μία οθόνη αφής 8″ προσφέρει εύκολη σύνδεση του smartphone σας (με Android Auto™ και Apple CarPlay™) και συνδέει το i30 με το κινητό σας τηλέφωνο για εύκολη και ασφαλή χρήση.

  Ιστορία

  Από το πρώτο σχέδιο στο τελικό προϊόν.

  Το πρώτο στάδιο της διαδικασίας είναι η δημιουργία της φιλοσοφίας σχεδίασης. Εδώ, η πρόκληση είναι να εντοπιστεί μία τάση που θα γίνει δημοφιλής όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Η Hyundai μελετά τις τοπικές τάσεις και τον τρόπο ζωής των καταναλωτών από όλο τον κόσμο προκειμένου να δημιουργήσει τις πρώτες εικόνες και ιδέες (concepts).

  “Το νέο i30 έχει καθολική απήχηση, χάρη στην ευρεία γκάμα τύπων αμαξώματος, κινητήρων, συστημάτων ασφάλειας και λειτουργιών συνδεσιμότητας.”

  – Richard Haleš, Product Marketing Specialist –

  Εξωτερικό

  Έτοιμο να ταξιδέψει παντού – με στυλ.

  Η εξωτερική σχεδίαση που ήταν πάντα σήμα κατατεθέν του βραβευμένου i30 ανανεώνεται με μία σειρά κομψών, νέων σχεδιαστικών στοιχείων. Το εμπρός τμήμα τονίζει την πιο μοντέρνα φυσιογνωμία του. Το πίσω τμήμα εκφράζει τον προηγμένο χαρακτήρα του. Τρία νέα εξωτερικά χρώματα προσφέρουν νέες ευκαιρίες έκφρασης προσωπικού στυλ.

  Εντυπωσιακό σύνολο προφυλακτήρα / μάσκας.

  Το μεγαλύτερο πλάτος και η πιο μοντέρνα φυσιογνωμία αναδεικνύουν τη δυναμική εμφάνιση του i30. Το 3D μοτίβο που τονίζει τη μάσκα υποδηλώνει αξιόπιστη ευελιξία.

  Πιο έντονη σχεδίαση προφυλακτήρα.

  Ο πίσω προφυλακτήρας έχει ανασχεδιαστεί πλήρως και τώρα αναδεικνύεται με τα εντυπωσιακά χρωμιωμένα πλαίσια.

  Εντυπωσιακές ανανεωμένες ζάντες αλουμινίου.

  Eπανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 16” ή 17”, φινιρισμένες με diamond-cut τεχνική που προσδίδει εντυπωσιακή υφή, ολοκληρώνουν το προφίλ του νέου i30.

  Πανοραμική οροφή.

  Η πανοραμική, κρυστάλλινη, συρόμενη / ανακλινόμενη οροφή, με φαρδύ άνοιγμα δημιουργεί ένα ευάερο περιβάλλον στην καμπίνα.

  Εντυπωσιακή, νέα σχεδίαση προβολέων.

  Η κομψή, νέα σχεδιαστική φιλοσοφία φωτισμού περιλαμβάνει ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας σχήματος V.

  Ισχυρή χαρακτηριστική γραμμή.

  Στο καθαρό προφίλ κυριαρχεί μία συνεχόμενη στιλπνή γραμμή που εκτείνεται από τους προβολείς μέχρι τα πίσω φωτιστικά σώματα.

  Το προσωπικό σας στυλ.

  Η επιλογή είναι δική σας: με 9 διαφορετικές χρωματικές προτάσεις, χαρίστε στο νέο i30 ένα απόλυτα προσωπικό στυλ.

  Silky Bronze Brown / Engine Red / Phantom Black / Polar White / Stellar Blue / Platinum Silver Grey / Sunset Red / Olivine Grey / Dark Knight Grey

  Εσωτερικό

  Αναβαθμισμένο, διακριτικό και άνετο.

  Η μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία του Hyundai i30 δίνει το παρών και στο εσωτερικό. Εντυπωσιακές λεπτομέρειες και επιφάνειες υψηλής ποιότητας κυριαρχούν στην ανανεωμένη καμπίνα. Νέα χρώματα, επενδύσεις καθισμάτων και η τελευταία τεχνολογία πολυμέσων σας προσκαλούν να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι.

  Όλα με μία ματιά

  Ευφυής ψηφιακός πίνακας οργάνων 7”.

  Η υψηλή τεχνολογία δίνει δυναμικό παρών στο cockpit, με ένα ευφυή, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7” που παρουσιάζει τις σημαντικότερες πληροφορίες εκεί όπου τις βλέπετε καλύτερα: μπροστά και στο κέντρο. Μπορείτε να τροποποιήσετε την απεικόνιση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας: η ταχύτητα μπορεί να προβάλλεται ψηφιακά, μαζί με τη Ροή Ενέργειας – Energy Flow (για το 48V Υβριδικό ), πληροφορίες πλοήγησης ή τις ενεργές λειτουργίες SmartSense.

  Driving Mode

  Προσαρμοσμένο στον τρόπο οδήγησής σας.

  Ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης που επιλέγετε, αλλάζει και το χρώμα του ψηφιακού πίνακα οργάνων και των γραφικών ώστε να υπάρχει αρμονία. Μπλε για το Normal mode, πράσινο για το Eco mode και πορτοκαλί για το Sport mode. Η επιλογή Drive mode είναι διαθέσιμη στα αυτόματα κιβώτια (7 DCT).

  Oθόνη αφής πολυμέσων.

  Η οθόνη αφής 8” σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του οχήματος, στα συστήματα infotainment και πλοήγησης και στις εφαρμογές του smartphone σας.

  Εσωτερικοί χώροι.

  Το εργονομικό εσωτερικό σάς προσφέρει την καλύτερη θέση οδήγησης ενώ και οι υπόλοιποι συνεπιβάτες απολαμβάνουν ένα άνετο ταξίδι με άπλετο χώρο για όλη την οικογένεια ή την παρέα σας

  Συρόμενο εμπρός υποβραχιόνιο.

  Το αναπαυτικό υποβραχιόνιο μετακινείται εμπρός/πίσω, ανάλογα με τις επιθυμίες. Κάτω από το κάλυμμα υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος.

  Επιδόσεις

  Αποδοτική και εξελιγμένη γκάμα κινητήριων συνόλων.

  Το νέο i30 προσφέρει μία πρωτοφανή ποικιλία κινητήρων. Η εξηλεκτρισμένη υβριδική τεχνολογία 48V μειώνει τις εκπομπές CO2 αυξάνοντας την απόδοση. Το κιβώτιο intelligent Manual Transmission μειώνει περαιτέρω την κατανάλωση. Εάν προτιμάτε αυτόματο κιβώτιο, τα υβριδικά σύνολα των 48V διατίθενται με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

  Νέες επιλογές κιβωτίων για το οδηγικό σας στυλ.

  Το i30 Hatchback διατίθεται με 6-τάχυτο μηχανικό ή 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (7-DCT) ή με το νέο 6-τάχυτο Intelligent Manual Transmission (iMT). Το iMT υποστηρίζει τη μείωση της κατανάλωσης στις 48V υβριδικές εκδόσεις.

  Intelligent Manual Transmission (iMT).

  Για αυξημένη οικονομία, το iMT αποσυνδέει τον κινητήρα από το σύστημα μετάδοσης όταν ο οδηγός αφήνει το γκάζι. Το όχημα εισέρχεται σε λειτουργία coasting (πρόγραμμα ρολαρίσματος).

  7-τάχυτο Αυτόματο Dual Clutch Transmission (DCT).

  Tο 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη συνδυάζει την οικονομική λειτουργία και την οδηγική απόλαυση ενός μηχανικού κιβωτίου με την άνεση ενός αυτόματου.

  Υβριδικό σύστημα 48V.

  Το υβριδικό σύστημα κίνησης 48V υποστηρίζει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, με ‘ενέσεις’ ηλεκτρικής ενέργειας σε διαφορετικά στάδια οδήγησης. Ανακαλύψτε περισσότερα γι’ αυτό το καινοτόμο σύστημα οικονομίας καυσίμου.

  Συνδεσιμότητα

  Σύνδεση με το αυτοκίνητο και το τηλέφωνό σας.

  Apple CarPlay™ and Android Auto™.

  Το νέο i30 είναι συμβατό με Apple CarPlay™ και Android Auto™ για να μπορείτε να συνδέετε το smartphone σας και να προβάλλετε (mirroring) τις αγαπημένες σας εφαρμογές στη μεγάλη οθόνη αφής.

  Ασφάλεια

  Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας.

  Με το Hyundai SmartSense και τα προηγμένα μας ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), το νέο i30 προσφέρει τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας στην κατηγορία– που συγκροτήθηκαν με σκοπό να σας παρέχουν περισσότερη ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

  Σύστημα Υποβοήθησης Παραμονής στο Κέντρο της Λωρίδας (LFA).
  Το νέο i30 διαθέτει, προαιρετικά, σύστημα Lane Following Assist (LFA). Όταν είναι ενεργοποιημένο, διατηρεί το αυτοκίνητο στο κέντρο της λωρίδες σε ταχύτητες μεταξύ 0 και 180 km/h στον αυτοκινητόδρομο και στους δρόμους της πόλης (προαιρετικός εξοπλισμός).

  Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (FCA).
  Με τη βοήθεια ραντάρ και κάμερας, το σύστημα FCA φρενάρει αυτόματα εάν ανιχνεύσει ξαφνικό φρενάρισμα από το προπορευόμενο όχημα ή πεζούς στο δρόμο.

  Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Τυφλού Σημείου (BCA).
  Χρησιμοποιώντας αισθητήρες ραντάρ στον κάτω πίσω προφυλακτήρα, το σύστημα προειδοποιεί για την κυκλοφορία στην περιοχή του τυφλού σημείου. Εάν ενεργοποιήσετε το φλας σε μία τέτοια περίπτωση, θα ηχήσει μία ειδοποίηση και θα ενεργοποιηθεί το φρένο για να αποφευχθεί η σύγκρουση (προαιρετικός εξοπλισμός).

  Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (RCCA).
  Όταν εξέρχεστε με όπισθεν από χώρους με μειωμένη ορατότητα, το σύστημα όχι μόνο σας προειδοποιεί εάν κάποιο όχημα πλησιάζει από κάποια πλευρά – αλλά εφαρμόζει αυτόματα και πίεση πέδησης (προαιρετικός εξοπλισμός).

  High Beam Assist (HBA).

  Λιγότερο στρες, μέγιστη ορατότητα. Το HBA όχι μόνο ανιχνεύσει τα αντίθετα ερχόμενα αυτοκίνητα αλλά και όσα βρίσκονται στην ίδια λωρίδα και επιλέγει αυτόματα μεσαία σκάλα φώτων.

  Lane Keeping Assist (LKA).

  Σε περίπτωση τυχαίας απομάκρυνσης από τη λωρίδα, το LKA προειδοποιεί τον οδηγό και μπορεί να ασκήσει ροπή στο σύστημα διεύθυνσης για να επαναφέρει το όχημα στη λωρίδα του.

  Intelligent Speed Limit Warning (ISLW).

  Αναγνωρίζει πινακίδες οδοσήμανσης και απεικονίζει όρια ταχύτητας και απαγορευτικά προσπέρασης σε πραγματικό χρόνο, τόσο στην οθόνη του συστήματος πλοήγησης όσο και στον πίνακα οργάνων (προαιρετικός εξοπλισμός).

  Driver Attention Warning (DAW).

  Όταν ανιχνευτεί συμπεριφορά κόπωσης ή διάσπασης προσοχής κατά την οδήγηση, το σύστημα ειδοποιεί τον οδηγό προτρέποντάς τον για ένα διάλειμμα.

  Άνεση

  Έξυπνη και εμπλουτισμένη εργονομία.

  Ταξιδέψτε άνετα και ξεκούραστα με το Hyundai i30, με μία ευρεία γκάμα εξοπλισμού άνεσης και αναβάθμισης της οδηγικής εμπειρίας και της ασφάλειας.

  N Line.

  Έτοιμο για τη σπορ πλευρά σας.

  Παρακολουθηστε το βιντεο

  Εξωτερικό

  Τολμηρό νέο εξωτερικό.

  Η ανανεωμένη σχεδίαση του i30 N Line με φαρδύτερη μάσκα μπροστά και νέο πίσω προφυλακτήρα δημιουργεί μία ακόμα πιο τολμηρή, πιο δυναμική και ζωηρή εμφάνιση. Εμπνευσμένη από τη σχεδίαση των αεροσκαφών, η κάτω κεντρική μάσκα κυριαρχεί στη περιοχή του εμπρός προφυλακτήρα. Τα πλαϊνά ανοίγματα φέρουν πτερύγια που βελτιώνουν την αεροδυναμική απόδοση. Η νέα σχεδίαση του πίσω προφυλακτήρα υπογραμμίζει το δυναμικό χαρακτήρα του N Line.

  Τολμηρότερο εμπρός τμήμα.

  Η κάτω κεντρική μάσκα του i30 N Line είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις και κυριαρχεί στην περιοχή του προφυλακτήρα. Η στιβαρή εμφάνιση υποστηρίζεται από τη νέα σχεδίαση των προβολέων.

  Δυναμικός πίσω προφυλακτήρας.

  Οι φαρδιοί διαχύτες αποτελούν προσδίδουν σπορ στυλ, ενώ η νέα θέση των φώτων ομίχλης μεταφέρει το οπτικό κέντρο βάρους πιο κοντά στο έδαφος.

  Αποκλειστικές ζάντες.

  Το νέο i30 N Line εφοδιάζεται με ζάντες νέας σχεδίασης, 17” ή 18” που το καθιστούν πιο δυναμικό, καθώς αποπνέουν μία αίσθηση ταχύτητας, ακόμα και όταν είναι ακίνητο.

  Λογότυπο N Line.

  Στο πλάι, το κομψό λογότυπο N Line στέλνει ένα σπορ μήνυμα με την παρουσία του

  Αεροτομή.

  Η αεροτομή ενσωματώνει αρμονικά το πίσω φως πέδησης προσφέροντας μια εντυπωσιακή εικόνα του αυτοκινήτου σε όσους σας ακολουθούν.

  Πίσω φωτιστικά σώματα.

  Τα πίσω φωτιστικά σώματα LED υιοθετούν σχήμα V, σε πλήρη αισθητική αρμονία με το εμπρός τμήμα, προσφέροντας παράλληλα μέγιστη ορατότητα και ασφάλεια.

  Εσωτερικό

  Έτοιμο για εμπνευσμένες επιδόσεις.

  Μόλις πάρετε θέση στο cockpit του νέου i30 N Line, θα θέλετε να αγγίξετε το σπορ τιμόνι και να πατήσετε στα μεταλλικά πεντάλ.

  Δερμάτινο τιμόνι N Line.

  Το δερμάτινο τιμόνι του N Line συνδυάζει άνεση και έλεγχο με τη φινέτσα του διάτρητου (περφορέ) δέρματος.

  Ειδικά σχεδιασμένοι αεραγωγοί.

  Ν Line σχεδίαση των αεραγωγών που επιτείνει την αίσθηση δυναμισμού και ελευθερίας μέσα στο κομψό περιβάλλον της καμπίνας.

  Σπορ καθίσματα N Line.

  Τα προηγμένα, σπορ καθίσματα του N Line σας προσφέρουν έλεγχο και άνεση, με ηλεκτρική οσφυϊκή υποστήριξη και επεκτεινόμενα μαξιλάρια έδρας.

  Επιλογέας σχέσεων N Line.

  Ο επιλογέας σχέσεων N Line φέρει σπορ μεταλλικές πινελιές, μία κόκκινη αγωνιστική γραμμή και δερμάτινα ένθετα για καλύτερο κράτημα και πιο αγωνιστική αίσθηση.

  Σπορ μεταλλικά πεντάλ.

  Τα σπορ μεταλλικά πεντάλ αναβαθμίζουν τη δυναμική οδηγική εμπειρία. Διαθέτουν μεταλλικό φινίρισμα, με αντιολισθητική ελαστική επίστρωση για καλύτερο έλεγχο.

  Διακοσμητική, κόκκινη ραφή.

  Η διακοσμητική κόκκινη ραφή στα καθίσματα, στο τιμόνι, τον επιλογέα σχέσεων και την κεντρική κονσόλα υπογραμμίζουν την αποκλειστική σχεδίαση του N Line.