Νέο Hyundai i30 TOURER.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ.

Ξεχωριστή, σμιλευμένη σχεδίαση
Ευέλικτη ευρυχωρία
Ενισχυμένη ενεργητική ασφάλεια

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ DESIGN

Οι λεπτομερείς ανάγλυφες επιφάνειες είναι τέλεια ισορροπημένες για να δημιουργούν έναν αέρα κομψότητας.

parallax1

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΤΥΛ

Το design του νέου i30 Tourer είναι ένα εντυπωσιακό μείγμα αέρινων ανάγλυφων επιφανειών με διακριτικά σχεδιαστικά στοιχεία.

parallax2

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ

Η καλαισθησία του εσωτερικού σαλονιού και του ταμπλό εκφράζει την αίσθηση της ποιότητας, της κομψότητας και του χώρου. Και είναι κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο – το νέο i30 Tourer είναι από τα πιο ευρύχωρα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής.

parallax3

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ

Τα εξαιρετικά βελτιωμένα οδηγικά χαρακτηριστικά προσφέρουν μια ισχυρή, αλλά ταυτόχρονα ομαλή και ήσυχη διαδρομή δίνοντάς σας μία υπέροχη οδηγική εμπειρία.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το i30 Tourer προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα πρωτοποριακών συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας για τους οδηγούς που μπορείτε να βασιστείτε για να προστατεύσετε το πιο πολύτιμο φορτίο σας: τους ανθρώπους που αγαπάτε.

parallax4

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ

Σε συμφωνία με την κομψή ηρεμία του εσωτερικού χώρου, το νέο i30 Tourer προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από βολικές λειτουργίες που σας αφαιρούν το άγχος από κάθε ταξίδι.

parallax5-2

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ HYUNDAI i30 TOURER

Δείτε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο

i30 Tourer 2017-10 SPECS

i30 5d 2017-10 S-10

GALLERY

Οι εικόνες και οι πληροφορίες του προϊόντος εμφανίζονται στην ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν από την πραγματική προσφορά των προϊόντων στην αγορά.