Νέο Hyundai Tucson 48V Hybrid.
Σχεδιασμένο να σας προσφέρει περισσότερα.

από 21.690 € *
48V Hybrid από 26.490€

H ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗ.

Η αλλαγή ελευθερώνει την φαντασία και διαγράφει έναν νέο δρόμο με ολοκαίνουριες ιδέες. Πάνω σε αυτήν την φιλοσοφία, δημιουργήθηκε το ολοκαίνουριο Tucson.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ TΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

Το ολοκαίνουργιο Tucson συνδυάζει υποδειγματική συμπεριφορά με την επιβλητική σχεδίαση.

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Καλοσχεδιασμένες επιφάνειες και ισορροπημένες αναλογίες συνθέτουν μία αθλητική εμφάνιση.

Έξυπνο και πρακτικό

Η ευφυής θύρα αποσκευών ανοίγει αυτόματα όταν ανιχνεύσει το έξυπνο κλειδί κοντά της για 3 δευτερόλεπτα, επιτρέποντας την φόρτωση μεγάλων και βαρέων αντικειμένων με εξαιρετική ευκολία. Με έναν από τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία, το νέο Tucson προσφέρει 513 lt αποσκευών με πέντε μεγαλόσωμους επιβάτες. Τα πίσω καθίσματα διαιρούνται 60:40 για περισσότερη ευελιξία ενώ αναδιπλούμενα δημιουργούν χώρο αποσκευών 1503 lt.

Αεροδυναμική σχεδίαση.

Η κομψή σιλουέτα του Tucson δεν εξυπηρετεί μόνο εμφανισιακούς λόγους. Συντελεί στην βελτίωση της αεροδυναμικής, με έναν εξαιρετικό συντελεστή οπισθέλκουσας για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ταυτόχρονα σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο πλάτος του, το Tucson επιτυγχάνει εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Ένα πλήθος από σχεδιαστικές λεπτομέρειες, κρύβει το μυστικό της επιτυχίας.

Ασφάλεια 5 αστέρων.

Το ολοκαίνουριο Tucson διαθέτει έναν πανίσχυρο σκελετό με 51% χάλυβα υπερ-υψηλής αντοχής (Advances High Steel Strength – AHSS) και την μεταλλουργική τεχνολογία θερμού πρεσαρίσματος (Hot Stamping) που πολλαπλασιάζει την αντοχή. Tα χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας περιλαμβάνουν: Αυτόνομη Έκτακτη Πέδηση (AEB), Σύστημα Υποβοήθησης Παραμονής στη Λωρίδα (LΚΑS), Ανίχνευση Τυφλού Σημείου (BSD) και Σύστημα Προηγμένου Ελέγχου Πρόσφυσης κατά την Στροφή (ATCC).

Αυτόματο 7-τάχυτο DCT κιβώτιο με κινητήρες 1.7 Diesel και 1.6 Turbo.

Το εντυπωσιακό σύστημα του 7-τάχυτου DCT κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με τον 1.7 Turbo Diesel ή τον 1.6 Turbo βενζίνης κινητήρα, προσφέρουν υψηλή απόκριση, γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων και βελτιωμένη οικονομία καυσίμων.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

parallax1-1-2

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Από την στάνταρ αεροτομή και τις διπλές εξατμίσεις, μέχρι τα ασύμμετρα φρύδια των τροχών και την επιβλητική εξαγωνική γρίλια που υπογράφει κάθε νέο Hyundai, το Tucson υπόσχεται οδηγική απόλαυση.

Φλας ενσωματωμένο στους εξωτερικούς καθρέπτες

Τα φλας στους εξωτερικούς καθρέπτες βοηθούν τους άλλους οδηγούς να αντιλαμβάνονται ευκολότερα τις αλλαγές πορείας σας

Προστατευτικά φρύδια τροχών

Η ασύμμετρη καμπυλότητα των θόλων στους τροχούς δίνει την αίσθηση της κίνησης προς τα εμπρός.

Πλευρικά προστατευτικά

Τα πλευρικά προστατευτικά 2 χρωματικών τόνων ενώνουν με αρμονία τους θόλους των πίσω και εμπρός τροχών

Πίσω υαλοκαθαριστήρας και εκτοξευτήρας νερού

Ο πίσω υαλοκαθαριστήρας και ο εκτοξευτήρας νερού είναι αρμονικά ενσωματωμένοι στην πίσω θύρα.

Πίσω αεροτομή με ενσωματωμένο φως φρένων (HMSL)

Η στάνταρ πίσω αεροτομή ενσωματώνει αρμονικά το πίσω φως στοπ κάνοντας το φρενάρισμα ορατό από μεγάλη απόσταση.

Πίσω ανακλαστήρας

Ο πίσω ανακλαστήρας συνδυάζει την λειτουργική κομψότητα με την πρακτική ασφάλεια.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

parallax2-3

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Η ελκυστική και ευρύχωρη καμπίνα του νέου Tucson, επικοινωνεί με τον οδηγό μέσω του προηγμένου Human machine interface (HMI) που ενσωματώνεται σε ένα καλαίσθητο πάνελ.

Εσωτερικός χώρος

Τα πρακτικά τοποθετημένα χειριστήρια και η εργονομική σχεδίαση κονσόλας και οργάνων, συνθέτουν ένα καθαρό και απέριττο σύνολο, απολαυστικό στην χρήση.

Πίσω αεραγωγοί

Οι πίσω ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί επιτρέπουν στους πίσω επιβάτες να κατευθύνουν την ροή του αέρα κατά βούληση.

Ηλεκτρονικό χειρόφρενο

Το προαιρετικό ηλεκτρονικό χειρόφρενο, απελευθερώνει χρήσιμο χώρο ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού και προσφέρει ασφάλεια από ανθρώπινο λάθος.

Σύστημα πρόσδεσης παιδικών καθισμάτων ISOFIX

Ευδιάκριτα σημεία πρόσδεσης ISOFIX επιτρέπουν την στερέωση των παιδικών καθισμάτων για μέγιστη ασφάλεια.

Συνδεσιμότητα (Θύρες AUX και USB)

Θύρες σύνδεσης επιτρέπουν την αναπαραγωγή ήχου από τις περισσότερες φορητές συσκευές.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

parallax3-3

ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΙΣΧΥΡΟ. ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ.

Μία εντυπωσιακή ποικιλία συστημάτων μετάδοσης δίνει απάντηση σε κάθε ανάγκη και σε κάθε επιθυμία. Σε βενζίνη, diesel, 6-τάχυτο μηχανικό ή 7-τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Από 115 εως 185 ίππους.

Εμπρός ανάρτηση με γόνατα MacPherson

Η ανασχεδιασμένη πρόσθια ανάρτηση προσφέρει υψηλή απόκριση του τιμονιού και πιο άνετη κύλιση.

Πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων

Σημαντικά βελτιστοποιημένη, η γεωμετρία της πίσω ανάρτησης ενισχύει την οδηγική άνεση και την ευστάθεια.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

parallax4-3

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Η ασφάλεια δεν εξαρτάται μόνο από την ύπαρξη προηγμένης τεχνολογίας στην υπηρεσία του οδηγού. Είναι και άμεσο αποτέλεσμα της ευφυούς χρήσης δομικών υλικών που προσφέρουν στο ολοκαίνουργιο Tucson κορυφαία ακαμψία αμαξώματος στην κατηγορία του.

Αυτόνομη Έκτακτη Πέδηση (AEB)

Ένα σύστημα από radar και κάμερα, ανιχνεύει τον δρόμο μπροστά για προπορευόμενα αυτοκίνητα αλλά και διερχόμενους πεζούς. Εάν ανιχνευτεί πιθανότητα πρόσκρουσης, ενεργοποιείται ηχητική προειδοποίηση και στην συνέχεια αυτόματο φρενάρισμα, πρώτα ηπιότερο και έπειτα μέγιστο με στόχο να μειωθούν οι πιθανότητες ενός σημαντικού ατυχήματος.

Ανίχνευση Τυφλού Σημείου (BSD)

Αισθητήρες τοποθετημένοι στις πίσω πλευρές του αυτοκινήτου ανιχνεύουν την προσέγγιση με οποιοδήποτε όχημα βρίσκεται στην τυφλή ζώνη του καθρέπτη, ενεργοποιώντας μία ηχητική προειδοποίηση εάν ο οδηγός βγάλει φλας αλλαγής πορείας.

Σύστημα Υποβοήθησης Παραμονής στη Λωρίδα (LKAS)

Άμεση οπτικοακουστική προειδοποίηση, αλλά και διορθωτική παρέμβαση στο τιμόνι, ενεργοποιούνται όταν ανιχνευθεί ακούσια παρέκκλιση από τη λωρίδα.

Στατικά φώτα στροφής (SBL)

Τα στατικά φώτα στροφής (SBL) ρίχνουν πρόσθετο φωτισμό προς την κατεύθυνση που στρίβετε, με αποτέλεσμα την ενισχυμένη ορατότητα σε στροφές κατά την νυχτερινή οδήγηση.

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Ενεργά προσκέφαλα

Το σύστημα ενεργών προσκεφάλων, μετατοπίζει τα προσκέφαλα εμπρός και πάνω, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα τραυματισμού στο κεφάλι ή τον αυχένα, σε περίπτωση πρόσκρουσης με όχημα που ακολουθεί.

Σύστημα 6-αερόσακων

Το σύστημα 6-αερόσακων περιλαμβάνει διπλούς πρόσθιους αερόσακους, δύο πλευρικούς αερόσακους και δύο αερόσακους τύπου κουρτίνας κατά μήκος των δύο πλευρών.

Σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS)

Το σύστημα παρακολουθεί την πίεση σε κάθε ελαστικό και αν εντοπίσει απώλεια, ενημερώνει τον οδηγό μέσα από την οθόνη ενδείξεων.

Σύστημα προστασίας πεζών Active Hood

Tο νέο Tucson προστατεύει όσους βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και έξω από αυτό. Σε περίπτωση πρόσκρουσης με πεζό, το καπό ανασηκώνεται αυτόματα, ώστε να περιορίσει τον τραυματισμό του πεζού

ΑΝΕΣΗ

parallax5-3

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΣΗΣ

Ανεβάστε τον πήχη των προσδοκιών σας, με εντυπωσιακές τεχνολογίες άνεσης.

Αυτόματος Πιλότος (Cruise Control)

Επιλέξτε την επιθυμητή ταχύτητα ή το όριο ταχύτητας. Αυξομειώστε την ταχύτητα, από το χειριστήριο στο τιμόνι. Ανακτήστε άμεσα τον χειροκίνητο έλεγχο πατώντας γκάζι, φρένο ή συμπλέκτη.

Προσαρμοζόμενο κάλυμμα χώρου αποσκευών

Προστατέψτε τον χώρο αποσκευών από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το κάλυμμα προσαρμόζεται με βάση τις ανακλινόμενες πλάτες των πίσω καθισμάτων, ή αποθηκεύεται διακριτικά κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης.

Άγκιστρα πρόσδεσης φορτίου

Μία τόσο απλή αλλά τόσο πρακτική ιδέα. Οι πλάτες των πίσω καθισμάτων διαθέτουν τον τέλειο τρόπο για να ασφαλίζεται τσάντες, σακούλες και παρόμοια μικροαντικείμενα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ HYUNDAI TUCSON

Δείτε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο

Tucson 2017-10 FULL

Tucson 2017-10 SPECS

GALLERY

Οι εικόνες και οι πληροφορίες του προϊόντος εμφανίζονται στην ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν από την πραγματική προσφορά των προϊόντων στην αγορά.