Hyundai KONA Hybrid

από 23.590 € * με 3,9% επιτόκιο

Όμορφη εμφάνιση που “ηλεκτρίζει”.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας KONA χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια για να διανύετε περισσότερα χιλιόμετρα με κάθε λίτρο βενζίνης. Χωρίς να χρειάζεται φόρτιση της μπαταρίας ή αλλαγή των οδηγικών συνηθειών σας. Στο νέο KONA Hybrid, η συνεργασία ενός βενζινοκινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα πετυχαίνει βέλτιστη μείωση κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων.

Κλειστε ραντεβου για Test Drive

Τολμηρή εξωτερική σχεδίαση.

Μοναδικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση, το νέο KONA Hybrid υιοθετεί τη βραβευμένη σχεδίαση που έχει συμβάλει στην τεράστια επιτυχία του KONA. Συνδυάζοντας ανάγλυφες γραμμές με μία έμφυτη κομψότητα, το νέο KONA Hybrid δείχνει εντυπωσιακό από όλες τις οπτικές γωνίες.

Δείτε το νέο KONA Hybrid εν κινήσει.

Ποιος είπε ότι ένα όχημα με προηγμένη αντιρρυπαντική τεχνολογία πρέπει να είναι βαρετό;– Χάρη στο καινοτόμο υβριδικό σύστημα κίνησης και το ειδικά σχεδιασμένο κιβώτιο 6-DCT, τα νέο KONA Hybrid συνδυάζει εντυπωσιακή εμφάνιση με εξαιρετική απόδοση καυσίμου και οδηγική απόλαυση.

Τι είναι υβριδικό;

Προάγοντας στο επόμενο επίπεδο την κορυφαία απόδοση, το νέο KONA Hybrid εφοδιάζεται με ένα βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα: πρόκειται για το παράλληλο υβριδικό σύστημα κίνησης. Αυτοί συνεργάζονται με την υποστήριξη μιας ισχυρής μπαταρίας ιόντων λιθίου και πετυχαίνουν εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και μείωση εκπομπών ρύπων. Ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες, το υβριδικό σύστημα κίνησης χρησιμοποιεί άλλοτε το συμβατικό κινητήρα και άλλοτε τον ηλεκτροκινητήρα, μερικές φορές και τους δύο ταυτόχρονα. Με τη βοήθεια του συστήματος ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης, ο ηλεκτροκινητήρας συνδράμει στην επιβράδυνση του αυτοκινήτου, φορτίζοντας τη μπαταρία, για να μη χρειάζεται να ασχοληθείτε εσείς.

Τεχνολογία.

Το νέο KONA Hybrid σας προσφέρει την αδιάλειπτη συνδεσιμότητα που περιμένετε και καινοτόμες τεχνολογίες που κάνουν ευκολότερη τη ζωή σας – όπως η οθόνη προβολής head-up display και η εντυπωσιακή οθόνη αφής 10,2’’, εργονομικά τοποθετημένη για βελτιωμένη ορατότητα και εύκολη πρόσβαση.

Εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης AVN με οθόνη αφής 10,2’’.

Με την εντυπωσιακών διαστάσεων νέα οθόνη αφής προσαρμόζετε τις ταυτόχρονες προβολές όλων όσα σας ενδιαφέρουν. Μία δωρεάν πενταετής συνδρομή στις υπηρεσίες LIVE Services της Hyundai περιλαμβάνεται στο σύστημα 10.25” AVN. Πρόσβαση σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφορία στους δρόμους και τις κάμερες ταχύτητας στην Ελλάδα, καθώς και πληροφορίες καιρού και αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος (POI) για πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Οθόνη αφής 7”.

Το νέο KONA Hybrid σας προσφέρει την αδιάλειπτη συνδεσιμότητα που περιμένετε και καινοτόμες τεχνολογίες που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας. Όπως η οθόνη αφής 7” που παρέχει εύκολη συνδεσιμότητα με Apple CarPlay™ και Android Auto™ για να μπορείτε να συνδέετε το τηλέφωνό σας και να προβάλλετε τους χάρτες, τη μουσική, τις εφαρμογές και τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας στην κύρια οθόνη.

Apple CarPlay™ είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.
Android Auto™ είναι εμπορικό σήμα της Google Inc.

Νέα ψηφιακή οθόνη πληροφοριών.

Άριστα τοποθετημένη δίπλα στο ταχύμετρο και τις ενδείξεις υβριδικού συστήματος, που δείχνει τη φόρτιση και αποφόρτιση της μπαταρίας, μία προαιρετική οθόνη 4.2” LCD προβάλλει σημαντικές πληροφορίες οδήγησης: κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και ροή ενέργειας καθώς και κατάσταση συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, αυτονομία καυσίμου, κατανάλωση καυσίμου, οδηγίες πλοήγησης και εξωτερική θερμοκρασία.

Head-up display (HUD).

Διαθέτοντας εξαιρετικό φωτισμό για να είναι ευδιάκριτη, η προαιρετική οθόνη head-up display συμβάλλει στην ασφάλειά σας, προβάλλοντας σημαντικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, οδηγίες πλοήγησης και προειδοποιήσεις ασφάλειας από τα συστήματα υποβοήθησης απευθείας στο οπτικό πεδίο σας.

Το υβριδικό που περιμένατε.
Με στυλ και άποψη.

Μοναδικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση, το νέο KONA Hybrid σχεδιάστηκε για να μαγνητίζει τα βλέμματα – και να μειώνει τους ρύπους. Η τολμηρή εξωτερική σχεδίαση αιχμαλωτίζει την προσοχή με τα μυώδη ανάγλυφα σχήματα, τα κομψά φώτα LED και τις μοναδικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το ισχυρό DNA του SUV της Hyundai σε επίπεδο ουσίας.

Καλαίσθητο εσωτερικό.

Μπαίνοντας στην καμπίνα του νέου KONA Hybrid θα βιώσετε ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης με υλικά υψηλής ποιότητας που συνθέτουν ένα αριστοκρατικό περιβάλλον. Ένα αποκλειστικό White πακέτο περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Κομψές, λευκές πινελιές στα πλαίσια των αεραγωγών και του επιλογέα δημιουργούν αντίθεση με τις γυαλιστερές μαύρες επιφάνειες στις λαβές θυρών, στο τιμόνι και στις στεφάνες των αεραγωγών. Τα καθίσματα επίσης περιλαμβάνουν λευκή αντίθετη ραφή, ως ένα ιδιαίτερο στιλιστικό στοιχείο.

Lime / Orange / Red / Grey

Ισχυρές υβριδικές επιδόσεις.

Μπορεί το υβριδικό να είναι και απολαυστικό; αυτό πετυχαίνει το νέο KONA Hybrid που προάγει την απόδοση καυσίμου στο επόμενο επίπεδο. Το σπορ SUV διαθέτει έναν ειδικά ρυθμισμένο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού και ηλεκτροκινητήρα που αντλεί ενέργεια από μπαταρία. Μαζί προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις με συνδυασμένη ισχύ 141 PS και ροπή 265 Nm. Σε αυτό το δυναμικό μίγμα προσθέστε ένα 6-τάχυτο σπορ κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (Dual Clutch Transmission) και ετοιμαστείτε για μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία με άφθονη ροπή όταν τη χρειάζεστε περισσότερο και μέγιστη απόδοση καυσίμου.

Βενζινοκινητήρας.

Ο ειδικά ρυθμισμένος κινητήρας εσωτερικής καύσης 1.6 GDI αποδίδει 105 PS με κορυφαία ενεργειακή απόδοση. Ο άμεσος ψεκασμός βενζίνης αξιοποιεί τη μέγιστη ποσότητα ενέργειας από κάθε σταγόνα καυσίμου.

Ηλεκτροκινητήρας.

Απολαύστε ηλεκτρική επιτάχυνση. Ο ηλεκτροκινητήρας 43,5 PS προσφέρει υψηλή ροπή και απόδοση καθώς και εντυπωσιακή επιτάχυνση κατά την εκκίνηση.

6-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη
(Dual Clutch Transmission).

Το καινοτόμο σύστημα διπλού συμπλέκτη του KONA Hybrid – Dual Clutch Transmission (DCT) προσφέρει μία πιο φυσική και σπορ αίσθηση αλλαγής για μία πραγματικά συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Πετυχαίνει καλύτερη επιτάχυνση με άμεση απόκριση του κινητήρα, συνδυάζοντας την απόκριση ενός μηχανικού κιβωτίου, την άνεση ενός αυτομάτου, και την άμεση ευελιξία με τα στάνταρ χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι.

Μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου.

Η μπαταρία υψηλής τάσης 1,56 kWh έχει ανώτερα χαρακτηριστικά φόρτισης/αποφόρτισης, που μεγιστοποιούν τόσο την ηλεκτρική αυτονομία όσο και την αποθήκευση ενέργειας στη φάση αναγεννητικής πέδησης. Με την τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από τα καθίσματα, το KONA Hybrid πετυχαίνει ένα εξαιρετικά χαμηλό κέντρο βάρους. Αυτό αυξάνει σημαντικά την ευελιξία επιτείνοντας την οδηγική απόλαυση.

Ροή ενέργειας.

Ανάλογα με την οδηγική κατάσταση, το νέο KONA Hybrid επιλέγει τον βενζινοκινητήρα ή τον ηλεκτροκινητήρα χωρίς να γίνεται αντιληπτό. Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης φορτίζει τη μπαταρία χρησιμοποιώντας τον ηλεκτροκινητήρα για την επιβράδυνση του αυτοκινήτου. Η ενέργεια που αποθηκεύεται στη μπαταρία τροφοδοτεί στη συνέχεια τον ηλεκτροκινητήρα υποστηρίζοντας την επιτάχυνση, τις ανηφορικές διαδρομές και την οδήγηση με μικρές ταχύτητες. Αυτή η περίπλοκη ροή ενέργειας αποτυπώνεται στις παρακάτω κινούμενες εικόνες.

Αποδοτική και εξελιγμένη γκάμα κινητήριων συνόλων.

Το νέο i30 προσφέρει μία πρωτοφανή ποικιλία κινητήρων. Η εξηλεκτρισμένη υβριδική τεχνολογία 48V μειώνει τις εκπομπές CO2 αυξάνοντας την απόδοση. Το κιβώτιο intelligent Manual Transmission μειώνει περαιτέρω την κατανάλωση. Εάν προτιμάτε αυτόματο κιβώτιο, τα υβριδικά σύνολα των 48V διατίθενται με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Πρόβλεψη Ανηφορικής Διαδρομής (Predict Uphill).

Όταν επίκειται μία ανηφόρα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, και η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας είναι χαμηλή, το νέο KONA Hybrid αυξάνει ελαφρώς τη λειτουργία του κινητήρα για προ-φόρτιση της μπαταρίας πριν από το ανηφορικό τμήμα. Αυτό διασφαλίζει ότι ο ηλεκτροκινητήρας μπορεί να υποστηρίξει την ανηφορική διαδρομή και ελαχιστοποιεί τη μη αποδοτική λειτουργία του βενζινοκινητήρα σε επικλινείς διαδρομές – βελτιστοποιώντας την απόδοση καυσίμου.

Πρόβλεψη Κατηφορικής Διαδρομής (Predict Downhill).

Εάν η μπαταρία είναι επαρκώς φορτισμένη, το νέο KONA Hybrid αυξάνει το επίπεδο χρήσης της ισχύος του ηλεκτροκινητήρα πριν από μία κατηφόρα για ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου. Στη συνέχεια, η ηλεκτρική ενέργεια ανακτάται στην κατηφόρα μέσω αναγεννητικής πέδησης.

Πρόβλεψη Ελάττωσης Ταχύτητας (Coasting guide).

Το Coasting Guide αναλύει πληροφορίες της διαδρομής από το σύστημα πλοήγησης για να ενημερώσει τον οδηγό πότε επίκεται μία κατάσταση που απαιτεί επιβράδυνση. Αυτή μπορεί να είναι μία αλλαγή κατεύθυνσης ή έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο. Ένα σύμβολο στον πίνακα οργάνων και ένα ηχητικό σήμα ενημερώνουν τον οδηγό ότι μπορεί να αφήσει το γκάζι. Στόχος είναι η περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης χρησιμοποιώντας τον ηλεκτροκινητήρα για ρολάρισμα και ελαχιστοποιώντας τη χρήση του φρένου.

Χειριστήρια αλλαγών σχέσεων (Paddle shifters).

Θέλετε να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας; Στο Sport Mode, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα shift paddles στο τιμόνι για να αλλάζετε τις σχέσεις χειροκίνητα και να επιτείνετε την οδηγική απόλαυση.

Φτάνετε ταχύτερα στον προορισμό σας με υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο.

Το νέο KONA Hybrid έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μία άνετη οδήγηση – και για ταχύτερη άφιξη στον προορισμό. Μία δωρεάν πενταετής συνδρομή στις υπηρεσίες Hyundai LIVE Services περιλαμβάνεται στο σύστημα 10.25” AVN. Πρόσβαση σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για θέσεις πρατηρίων/τιμών καυσίμου, δελτία κυκλοφορίας και καιρού και σημεία ενδιαφέροντος (POI), καθώς και θέσεις στάθμευσης σε δρόμο & πάρκινγκ και τοποθεσίες εμπόρων του δικτύου της Hyundai– ακόμα κα ειδοποιήσεις για κάμερες ταχύτητες, όπου το επιτρέπει ο νόμος.

Live πληροφορίες τιμών καυσίμου.

Βρείτε άμεσα το καύσιμο που επιθυμείτε όταν το χρειάζεστε και σε καλή τιμή – η συνεχής ενημέρωση τιμοκαταλόγων σας προσφέρει πληροφορίες για τρέχουσες τιμές καυσίμου και για τις θέσεις των πρατηρίων καυσίμου – απλά πατήστε στην οθόνη για να ορίσετε την επιλογή σας ως προορισμό. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και σε συμπληρωματικές πληροφορίες όπως ωράριο λειτουργίας και τρόπους πληρωμής.

Παρκάρισμα σε δρόμους & πάρκινγκ.

Βρείτε ένα σημείο στάθμευσης ταχύτερα – και παρκάρετε ευκολότερα, ταχύτερα και πιο οικονομικά. Η λειτουργία πληροφοριών στάθμευσης σας βοηθά να βρίσκετε και να συγκρίνετε επιλογές στάθμευσης σε γκαράζ και θέσεις πάρκινγκ καθώς και σημεία στάθμευσης στο δρόμο. Διατίθεται πληροφορίες για: διαθεσιμότητα και χώρους στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο καθώς και κόστος, ώρες λειτουργίας, περιορισμούς διαστάσεων οχήματος, κλπ.

Δίκτυο εμπόρων Hyundai.

Λήψη πληροφοριών live (σε πραγματικό χρόνο) για επίσημους εμπόρους της Hyundai. Ιδανικό, σε περίπτωση που χρειαστείτε τεχνική υποστήριξη όταν βρίσκεστε εν κινήσει και μακριά από τη βάση σας.

Ειδοποίηση για κάμερα ταχύτητας*

Ολοκληρωμένη υπηρεσία που ειδοποιεί για μόνιμες και κινητές κάμερες ταχύτητας. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε μία ασφαλή, γεμάτη αυτοπεποίθηση και ξεκούραστη οδήγηση.

* Όπου η τοπική νομοθεσία το επιτρέπει

Πληροφορίες κυκλοφορίας.

Η αυξημένη κυκλοφορία δημιουργεί όλο και μεγαλύτερη κυκλοφοριακή συμφόρηση στο οδικό δίκτυο. Γι’ αυτό η Hyundai σας προσφέρει πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, προτείνοντάς σας τις καλύτερες διαδρομές σύμφωνα με τις επικρατούσες συνθήκες, και τις πιο ακριβείς εκτιμήσεις του χρόνου άφιξης.

Live Σημεία Ενδιαφέροντος (POI).

Η αναζήτηση μιας διεύθυνσης, ενός σημείου ενδιαφέροντος (POI) ή ενός συνδυασμού και των δύο είναι ευκολότερη από ποτέ. Χάρη στην αναζήτηση μέσω απλών φράσεων, θα βρίσκετε πάντα το μέρος που ψάχνετε.

Καιρός.

Είναι χρήσιμο να ξέρετε τον καιρό που θα συναντήσετε όταν ξεκινάτε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο. Η Υπηρεσία Πρόγνωσης Καιρού (Weather Service) προσφέρει live δελτία καιρού σε χάρτη για τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις. Μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε τα τελευταία δελτία καιρού για την τρέχουσα τοποθεσία, τον προορισμό ή τις αγαπημένες πόλεις σας.

Ανάμεσα στις προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας και οδηγικής υποβοήθησης Hyundai SmartSenseΤΜ, το νέο KONA Hybrid διαθέτει εξοπλισμό αιχμής ώστε να σας προσφέρει ασφαλή και ξέγνοιαστα ταξίδια.

Τεχνολογία ενεργητικής ασφάλειας.

Από την αυτόματη ενεργοποίηση των φρένων για την αποφυγή μιας σύγκρουσης μέχρι την ανίχνευση οχημάτων στο τυφλό σημείο, το νέο KONA Hybrid μπορεί να σας προειδοποιεί για πιθανούς κινδύνους που σας απειλούν ενώ οδηγείτε. Επιπλέον, συστήματα όπως η Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας (Lane Keeping Assist) μπορούν να επεμβαίνουν ενεργά στο σύστημα διεύθυνσης για να παραμείνετε στη λωρίδα σας σε μεγάλες ή μικρές ταχύτητες.

Έξυπνος Αυτόματος Πιλότος με Λειτουργία Στάσης-Επανεκκίνησης (Smart Cruise Control με Stop & Go).

Το Smart Cruise Control με Stop & Go (SCC w/ S&G) αυξάνει την ασφάλεια και περιορίζει το στρες, διατηρώντας μία σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, μειώνοντας ή αυξάνοντας αυτόματα την ταχύτητα μέχρι ένα προκαθορισμένο όριο, σύμφωνα με τις επικρατούσες συνθήκες κυκλοφορίας. Σε κυκλοφοριακές συνθήκες με συχνά «σταμάτα-ξεκίνα» (“stop & go”), η προκαθορισμένη απόσταση διατηρείται μέσω του SCC και μετά από την ακινητοποίηση του, θέτοντας πάλι σε λειτουργία τον ηλεκτροκινητήρα όταν ανιχνευτεί εκκίνηση του προπορευόμενου οχήματος και ο οδηγός πατήσει το γκάζι.

Υποβοήθηση Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (Forward Collision-Avoidance Assist) με Ανίχνευση Πεζού & Δικυκλιστή – Pedestrian & Cyclist Detection (FCA).
Το FCA είναι ένα προηγμένο στοιχείο ενεργητικής ασφάλειας που προειδοποιεί τους οδηγούς για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, φρενάροντας αυτόματα εάν χρειαστεί. Χρησιμοποιώντας εμπρός ραντάρ και αισθητήρες κάμερας, το FCA λειτουργεί σε τρία στάδια. Αρχικά προειδοποιώντας τον οδηγό οπτικά και ακουστικά, ελέγχει το φρένο σύμφωνα με το επίπεδο κινδύνου σύγκρουσης, και εφαρμόζει μέγιστη πίεση πέδησης για την αποφυγή μιας σύγκρουσης ή ελαχιστοποίησης της ζημιάς όταν η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Το σύστημα είναι ενεργό σε ταχύτητες 9 χλμ./ώρα ή υψηλότερες και ανιχνεύει οχήματα, πεζούς και δικυκλιστές.

Προειδοποίηση Σύγκρουσης Τυφλού Σημείου – Blind-spot Collision Warning (BCW) με υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας.
Κάνοντας επίσης χρήση ραντάρ, το Blind-Spot Collision Warning (BCW) παρακολουθεί τις πίσω γωνίες, και εάν ανιχνεύσει άλλο όχημα, εμφανίζεται μία οπτική ειδοποίηση στους εξωτερικούς καθρέφτες. Εάν τότε ο οδηγός ενεργοποιήσει τα φλας, εκπέμπεται ένα ηχητικό σήμα σε περιπτώσεις αλλαγής λωρίδας στην οποία έχει ανιχνευτεί ένα όχημα.

Προειδοποίηση Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας – Rear Cross-traffic Collision Warning (RCCW).
Με τη βοήθεια ραντάρ στις πίσω γωνίες, το σύστημα Rear Cross-Traffic Collision Warning (RCCW) μειώνει τον κίνδυνο της σύγκρουσης με οχήματα που πλησιάζουν ενώ βγαίνετε με όπισθεν από στενούς χώρους με περιορισμένη ορατότητα. Χρησιμοποιώντας ραντάρ για σάρωση μιας ευρείας περιοχής πίσω από το αυτοκίνητο για οχήματα που πλησιάζουν, το RCCW προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ακουστικά.

Υποβοήθηση Παραμονής στο Κέντρο της Λωρίδας – Lane Following Assist (LFA).
Το νέο KONA Hybrid διαθέτει Lane Following Assist (LFA). Όταν είναι ενεργοποιημένο, διατηρεί το όχημα στο κέντρο της λωρίδας, σε ταχύτητες μεταξύ 0 και 150 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο και σε αστικούς δρόμους.

Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας – Lane Keeping Assist (LKA).
Το Lane Keeping Assist (LKA) χρησιμοποιεί την εμπρός κάμερα για να παρακολουθεί τις διαγραμμίσεις του δρόμου. Σε περίπτωση τυχαίας απομάκρυνσης από τη λωρίδα, θα προειδοποιήσει τον οδηγό και μπορεί να εφαρμόζει διορθωτική ροπή διεύθυνσης για να επαναφέρει το αυτοκίνητο στη λωρίδα του.

Έξυπνο, άνετο και συνδεδεμένο.

Απολαύστε την αδιάλειπτη συνδεσιμότητα που περιμένετε και καινοτόμες τεχνολογίες που σας υποστηρίζουν στην καθημερινότητά σας. Σχεδιασμένο για να κάνει το κάθε ταξίδι ξεχωριστό, το νέο KONA Hybrid προσφέρει μία ευρεία ποικιλία έξυπνων λειτουργιών και συστημάτων που κάνουν τη ζωή στο αυτοκίνητο πιο άνετη και ξεκούραστη.

Ασύρματη φόρτιση.

Φορτίστε εύκολα το smartphone σας. Η επιφάνεια ασύρματης φόρτισης που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα μπροστά από τον επιλογέα ταχυτήτων επιτρέπει την εύκολη φόρτιση ενός συμβατού smartphone τεχνολογίας Qi χωρίς τη χρήση καλωδίων.

Θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα.

Απολαύστε πολυτέλεια και άνεση με ένα προαιρετικό κάθισμα οδηγού που ρυθμίζεται προς οκτώ κατευθύνσεις και διαθέτει οσφυϊκή υποστήριξη δύο κατευθύνσεων. Επίσης διατίθεται μία θερμαινόμενη και αεριζόμενη έκδοση. Διαιρούμενα (60:40) αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα προσφέρονται στάνταρ. Το προαιρετικό, Ολοκληρωμένο Κάθισμα Μνήμης αποθηκεύει τις επιθυμητές ρυθμίσεις του καθίσματος και θέσεων των καθρεπτών για εσάς και έναν ακόμα οδηγό. Απλά πιέζετε το διακόπτη και γίνεται αυτόματη προσαρμογή των ρυθμίσεων. Και οι πίσω επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν την άνεση των πίσω θερμαινόμενων καθισμάτων.

Θερμαινόμενο τιμόνι.

Απολαύστε ζεστά χέρια την κρύα εποχή του χρόνου. Το θερμαινόμενο τιμόνι με την καλαίσθητη μαύρη ακτίνα φέρει εργονομικά τοποθετημένα χειριστήρια για να μένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε τα συστήματα του αυτοκινήτου , οδηγώντας με ασφάλεια.

Ηλεκτρονικό Χειρόφρενο (EPB).

Απολαύστε έλεγχο με τις άκρες των δακτύλων σας. Ένας εύχρηστος διακόπτης ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το ηλεκτρονικό χειρόφρενο (Electronic Parking Brake), που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό.

EURO 6d.

Τεχνολογία κινητήρων δοκιμασμένη για το μέλλον.

Το EURO 6d είναι το προηγμένο περιβαλλοντικό πρότυπο εκπομπών ρύπων που πληρούν όλα τα νέα μοντέλα Hyundai στην Ευρώπη. Διασφαλίζει μετρήσεις με το ρεαλιστικότερο κύκλο WLTP της εργαστηριακής δοκιμής, με πρόσθετη επιβεβαίωση από δοκιμή εκπομπών ρύπων σε πραγματικές συνθήκες στο δρόμο, γνωστή ως Real Driving Emissions ή RDE.

Οθόνη αφής 7”

Το νέο KONA Hybrid σας προσφέρει την αδιάλειπτη συνδεσιμότητα που περιμένετε και καινοτόμες τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Όπως η οθόνη αφής 7” που παρέχει εύκολη συνδεσιμότητα με Apple CarPlay™ και Android Auto™ για να μπορείτε να συνδέετε το τηλέφωνό σας και να προβάλλετε τη μουσική, τις εφαρμογές και τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας στην κύρια οθόνη.

Απεριόριστη ξεγνοιασιά.

Μπορείτε να οδηγείτε απόλυτα ξέγνοιαστα, αφού το νέο KONA Hybrid προστατεύεται από την ολοκληρωμένη εγγύηση που συνοδεύει και τα υπόλοιπα επιβατικά μοντέλα Hyundai, καθώς και μία ισχυρή εγγύηση ειδικά για την υβριδική μπαταρία.

5-ετής Εγγύηση Απεριόριστης Χιλιομετρικής Κάλυψης.

Όπως όλα τα μοντέλα Hyundai, το νέο KONA Hybrid είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Εμείς υποστηρίζουμε αυτή την ποιότητα με μία 5-ετη Εγγύηση Απεριόριστης Χιλιομετρικής Κάλυψης για να απολαμβάνετε τα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή, χωρίς να ανησυχείτε για το αυτοκίνητό σας. Απολαύστε την πρόσθετη ξεγνοιασιά που προσφέρει στάνταρ μία από τις καλύτερες εγγυήσεις της βιομηχανίας.

8-ετής Εγγύηση Υβριδικής Μπαταρίας.

Επιπλέον αυτού, η τελευταίας τεχνολογίας μπαταρία ιόντων λιθίου του KONA Hybrid καλύπτεται από εγγύηση έως 8 ετών ή 160.000 χλμ., όποιο συμβεί πρώτο.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ HYUNDAI KONA HYBRID

Δείτε ή κατεβάστε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο