KONA Electric by Hyundai

από 36.990 € *

Βιώστε τα καλύτερα δύο κόσμων.

Ευέλικτο και απολαυστικό στην οδήγηση, το νέο Kona Electric είναι το πρώτο ηλεκτρικό, συμπαγές SUV στην Ευρώπη. Το επαναστατικό νέο μοντέλο συνδυάζει εντυπωσιακή ηλεκτρική αυτονομία με το τολμηρό στυλ και την ευρυχωρία ενός SUV — χωρίς συμβιβασμούς.

Κλειστε ραντεβου για Test Drive

Ένα ηλεκτρικό SUV χωρίς συμβιβασμούς.

Συνδυάζοντας την ευρυχωρία και την εντυπωσιακή εμφάνιση ενός SUV με εξαιρετική ηλεκτρική αυτονομία έως 449 χλμ., το νέο Kona Electric προσφέρει μία εμπειρία ηλεκτροκίνησης χωρίς συμβιβασμούς!

Εντυπωσιακή ισχύς και αυτονομία.

Ποιος είπε ότι η ηλεκτροκίνηση πρέπει να είναι βαρετή: Απολαύστε σπορ επιτάχυνση και ηλεκτρική αυτονομία έως 449 χλμ. με μία φόρτιση.

Τολμηρή σχεδίαση.

Η εξωτερική σχεδίαση του νέου Kona Electric εντυπωσιάζει με τις ‘γραμμωμένες’ επιφάνειες, τα κομψά φώτα LED και λεπτομέρειες που υπογραμμίζουν σε βάθος το ισχυρό DNA του SUV της Hyundai.

Ευελιξία και ευρυχωρία SUV.

Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις προσωπικές απαιτήσεις και προκλήσεις της πολυάσχολης ζωής σας, το νέο Kona Electric διαθέτει άφθονους χώρους για επιβάτες και φορτία.

Ηλεκτροκίνηση χωρίς συμβιβασμούς.

Το νέο Kona Electric χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές ηλεκτρικές επιδόσεις: Με αυτονομία 449 χλμ. μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας — με ταχεία φόρτιση, η μπαταρία ανακτά το 80 % της φόρτισής της σε 54 λεπτά.

Επιδόσεις

Δύναμη, απόλαυση, απόδοση.

Ποιος είπε ότι η ηλεκτροκίνηση πρέπει να είναι βαρετή; Αυτό το σπορ SUV επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 7,6 δευτερόλεπτα στην έκδοση μπαταρίας 64 kWh. Και διανύει την απόσταση με μία μόνο φόρτιση. Εσείς επιλέγετε ανάμεσα σε δύο εκδόσεις μπαταρίας που προσφέρουν αυτονομία 305 χλμ. ή 449 χλμ.

Τεχνολογία ηλεκτροκίνησης.

Τα συστατικά στοιχεία του συστήματος ηλεκτροκίνησης έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να προσφέρουν άριστα οδηγικά χαρακτηριστικά και πρακτική αυτονομία για τις καθημερινές διαδρομές. Η εντελώς νέα πλατφόρμα του Kona επιτρέπει την έξυπνη ένταξη της μπαταρίας ώστε να μην επηρεάζει την ευρυχωρία.

Μπαταρία πολυμερών
ιόντων λιθίου.

Η τελευταίας τεχνολογίας μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου του Kona Electric έχει χαμηλότερη ευαισθησία μνήμης και άριστη απόδοση φόρτισης συγκριτικά με τις συμβατικές μπαταρίες.

Ηλεκτροκινητήρας.

Επιλέξτε μεταξύ δύο εκδόσεων μπαταρίας: την έκδοση 39,2 kWh με αυτονομία έως 305 χλμ. ή την έκδοση 64 kWh που προσφέρει αυτονομία μέχρι 449 χλμ.

Έξυπνη τεχνολογία για ευφυή οδήγηση.

Μεγιστοποιήστε την αυτονομία σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης του Kona Electric, που σας επιτρέπει να φορτίζετε τη μπαταρία κάνοντας χρήση του ηλεκτροκινητήρα για να επιβραδύνετε το αυτοκίνητο.

Φόρτιση

Φορτίστε το όλη νύχτα ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ανάλογα με το ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού ή το είδος σταθμού ταχείας φόρτισης στο οποίο έχετε πρόσβαση, το νέο Kona Electric σας προσφέρει ποικίλες δυνατότητες και διάφορα είδη σύνδεσης για φόρτιση.

Ανεύρεση σταθμού φόρτισης και χώρου στάθμευσης!

Το Kona Electric διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαμβάνετε την ηλεκτροκίνηση στο μέγιστο βαθμό. Η δωρεάν συνδρομή στις υπηρεσίες LIVE Services σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικές με σταθμούς φόρτισης EV, χώρους στάθμευσης σε δρόμο και πάρκινγκ και το δίκτυο εμπόρων της Hyundai . Επιπλέον, παρέχει δελτία κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και ειδοποιήσεις για κάμερες ταχύτητας, αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος (POI) online και πρόγνωση καιρού.

Τρόποι φόρτισης του νέου Kona Electric.

Στο σπίτι ή στο δρόμο, είναι εύκολο να φορτίσετε τη μπαταρία του Kona Electric. Αξιοποιήστε στο σπίτι το καλώδιο που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό.

Οικιακό καλώδιο φόρτισης.

Το καλώδιο ICCB συνδέεται σε μία συμβατική πρίζα τοίχου. Χρόνος φόρτισης 19 ώρες για τη μπαταρία 39kWh / 31 ώρες για την 64 kWh*

Οικιακός σταθμός φόρτισης.

Αν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε έναν επιτοίχιο φορτιστή στο σπίτι, ο χρόνος φόρτισης ανά 7,2kW μειώνεται σε 6 ώρες και δέκα λεπτά για τη μπαταρία 39kWh / 9 ώρες και 35 λεπτά για την 64 kWh*

Καλώδιο φόρτισης για εναλλασσόμενο ρεύμα (AC)

Ένα καλώδιο φόρτισης συνδέει το νέο Kona Electric σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος (AC). Το καλώδιο αυτό χρησιμοποιείται για σύνδεση και σε οικιακό επιτοίχιο φορτιστή.

Ταχεία φόρτιση.

Για την ταχύτερη δυνατή φόρτιση, το νέο Kona Electric μπορεί να φορτίζεται σε σταθμούς ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC)

Άνεση

Πρακτικό και ευέλικτο.

Το νέο Kona Electric είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τη μέγιστη πρακτικότητα: Κάντε ένα ταξίδι και αξιοποιήστε τον τεράστιο χώρο αποσκευών των 332 λίτρων. Οδηγείτε, χωρίς να χάνετε επαφή με τον ψηφιακό κόσμο σας, με τη βοήθεια καινοτόμων λειτουργιών συνδεσιμότητας και απολαύστε μία εξαιρετική ηχητική εμπειρία με το ηχοσύστημα υψηλών προδιαγραφών.

Ασύρματη φόρτιση.

Η επιφάνεια ασύρματης φόρτισης που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα (πρότυπο Qi) σας επιτρέπει να φορτίζετε εύκολα ένα συμβατό smartphone χωρίς τη χρήση καλωδίων.

Premium ηχοσύστημα KRELL.

Το premium ηχοσύστημα της KRELL προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου. Οκτώ ηχεία και ένας εξωτερικός ενισχυτής συνθέτουν μία ξεχωριστή ηχητική εμπειρία για όλους τους επιβάτες.

Προ-ρύθμιση θερμοκρασίας.

Ξεκινήστε τη μέρα σας σε ένα περιβάλλον που αποπνέει θαλπωρή. Όταν το αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένο σε μία εξωτερική ηλεκτρική παροχή, μπορείτε να προγραμματίσετε την ώρα που επιθυμείτε να προθερμάνετε την καμπίνα του νέου Kona Electric στη θερμοκρασία της επιλογής σας.

Ασφάλεια

Hyundai SmartSense.

Με το πακέτο Hyundai SmartSense, τα προηγμένα μας Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού, το Kona Electric προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ενεργητικής ασφάλειας — σχεδιασμένης να σας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Smart Cruise Control με Stop & Go (SCC w/ S&G).

Το Smart Cruise Control με Stop & Go (SCC w/ S&G) αυξάνει την ασφάλεια και περιορίζει το στρες, διατηρώντας μία σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, μειώνοντας η αυξάνοντας αυτόματα την ταχύτητα μέχρι ένα προκαθορισμένο όριο, σύμφωνα με τις επικρατούσες συνθήκες κυκλοφορίας.

Υποβοήθηση Αποφυγής Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (Forward Collision-Avoidance Assist) με Ανίχνευση Πεζού & Δικυκλιστή.
Το FCA ελέγχει αυτόματα το φρένο σε περίπτωση κινδύνου, ή όταν μία σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, περιορίζοντας το σφοδρότητα πρόσκρουσης πάνω σε πεζούς ή άλλα οχήματα.Το FCA ελέγχει αυτόματα το φρένο σε περίπτωση κινδύνου, ή όταν μία σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, περιορίζοντας το σφοδρότητα πρόσκρουσης πάνω σε πεζούς ή άλλα οχήματα.

Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας – Lane Keeping Assist (LKA).
Το Lane Keeping Assist (LKA) χρησιμοποιεί την εμπρός κάμερα για να παρακολουθεί τις διαγραμμίσεις του δρόμου, Σε περίπτωση τυχαίας απομάκρυνσης από τη λωρίδα, θα προειδοποιήσει τον οδηγό ή θα επαναφέρει το αυτοκίνητο στη λωρίδα του.

Υποβοήθηση Παραμονής στο Κέντρο της Λωρίδας – Lane Following Assist (LFA).
Το νέο Kona Electric διαθέτει Lane Following Assist (LFA). Όταν είναι ενεργοποιημένο, διατηρεί το όχημα στο κέντρο της λωρίδας, σε ταχύτητες μεταξύ 0 και 150 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο και σε αστικούς δρόμους.

Rear Cross-traffic Collision Warning (RCCW). Προειδοποίηση Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας
Χρησιμοποιώντας ένα ραντάρ για τη σάρωση μιας επιφάνειας 180 μοιρών πίσω από το όχημα, το σύστημα RCCW προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ακουστικά για επικείμενη διασταυρούμενη κυκλοφορία.

Blind spot Collision Warning (BCW). Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου
Κάνοντας χρήση ραντάρ, το BCW παρακολουθεί τις πίσω γωνίες, και εάν ανιχνεύσει άλλο όχημα, εμφανίζεται μία οπτική ειδοποίηση στους εξωτερικούς καθρέφτες. Εάν τότε ο οδηγός ενεργοποιήσει τα φλας, ηχεί ένα ακουστικό σήμα.

Ξεχωριστό και μοναδικό.

Το νέο Kona Electric σχεδιάστηκε για να ξεχωρίζει στο δρόμο — με κομψές, ανάγλυφες γραμμές, ισχυρά φώτα LED, και μία χαρακτηριστική φυσιογνωμία.

Ηλεκτροκίνηση. Με στυλ.

Η τολμηρή εξωτερική σχεδίαση μαγνητίζει την προσοχή με τις μυώδεις ανάγλυφες επιφάνειες, τα κομψά φώτα LED και τις μοναδικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν σε όλη του τη διάσταση το ισχυρό DNA ενός Hyundai SUV.

Αεροδυναμική σχεδίαση.

Με μία ελκυστική και ταυτόχρονα αποδοτική σχεδίαση, το νέο Kona Electric υιοθετεί αεροδυναμικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που του χαρίζουν πολύ χαμηλότερο συνολικό συντελεστή οπισθέλκουσας.

Στυλ και πρακτικότητα.

Οι ράγες οροφής του Kona Electric οπτικά αναδεικνύουν την κομψή οροφή του και υποστηρίζουν φορτίο μέχρι 80 κιλά.

Composite light.

Η μοναδική σχεδίαση διπλών προβολέων με τεχνολογία full LED και φώτα ημέρας (DRL) LED δημιουργούν ένα αναγνωρίσιμο στοιχείο ταυτότητας στη φυσιογνωμία του αυτοκινήτου.

Πίσω φώτα που αγκαλιάζουν το αμάξωμα.

Η κομψή αεροδυναμική σχεδίαση φτάνει μέχρι τον πίσω προφυλακτήρα και τα λεπτά πίσω φώτα LED διαμορφώνοντας μία προηγμένη συνολικά εξωτερική εμφάνιση.

Ζάντες αλουμινίου.

Δυναμικές και μοναδικές, οι αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 17″ διαθέτουν βελτιστοποιημένη αεροδυναμική σχεδίαση, συνδυάζοντας αρμονικά την απόδοση με το στυλ.

Ξεχωριστό και μοναδικό.

Συνδυάζοντας χώρους και πρακτικότητα, το Kona Electric είναι ένα ασυμβίβαστο, συμπαγές SUV. Θα ενθουσιαστείτε από τον πλούσιο χώρο αποσκευών των 332 λίτρων. Το μεγάλο άνοιγμα της πίσω πόρτας και το χαμηλό ύψος φόρτωσης κάνουν τη διαδικασία φόρτωσης παιχνίδι.

Ευρυχωρία.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την ευρυχωρία, το νέο Kona Electric προσφέρει άφθονους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Κεντρική κονσόλα.

Καθώς ο παραδοσιακός επιλογέας έχει αντικατασταθεί από τέσσερις διακόπτες drive-by-wire απελευθερώνεται άφθονος χώρος για προσωπικά αντικείμενα.

Ηλιοροφή.

Ανοίξτε ένα παράθυρο στον ήλιο και απολαύστε την άμεση επαφή με το περιβάλλον, με την προαιρετική ηλιοροφή.

Μπουτόν αλλαγών σχέσεων.

Όλα όσα χρειάζεστε στις άκρες των δακτύλων σας — επιλέξτε κίνηση μπροστά, νεκρά, όπισθεν, στάθμευση με τα εύχρηστα μπουτόν στην κεντρική κονσόλα.

Ψηφιακός πίνακας οργάνων 7”.

Ο καινοτόμος, ψηφιακός πίνακας οργάνων 7’ προβάλλει το πρόγραμμα οδήγησης και παρακολουθεί τη ροή ενέργειας και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Με μία ματιά μπορείτε να δείτε πώς το οδηγικό σας στυλ επηρεάζει την αυτονομία.

Συνδεσιμότητα και έλεγχος.

Το σπορ τιμόνι περιλαμβάνει εργονομικά χειριστήρια για να παραμένετε συνδεδεμένοι και να λειτουργείτε τα συστήματα του αυτοκινήτου, οδηγώντας με ασφάλεια. Διατίθεται και θερμαινόμενη έκδοση τιμονιού για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Χωρητικότητα χώρου αποσκευών.

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δεν υπονομεύει την ευρυχωρία, το νέο Kona Electric προσφέρει έναν πλούσιο χώρο αποσκευών 332 λίτρων. Το μεγάλο άνοιγμα της πίσω πόρτας και το χαμηλό ύψος φόρτωσης κάνουν τη φόρτωση παιχνίδι.

Δεν αποφορτίζεται ποτέ.

Το νέο Kona Electric διαθέτει χαρακτηριστικά που παρατείνουν έξυπνα την αυτονομία του: Εκτός από τη μπαταρία του που είναι σχεδιασμένη για μέγιστη απόδοση, επιτρέπει ευέλικτη φόρτιση και παράγει πρόσθετη ενέργεια κάθε φορά που φρενάρετε.

Ολονύκτια φόρτιση.

Φορτίστε στο σπίτι χρησιμοποιώντας έναν επιτοίχιο φορτιστή / σταθμό φόρτισης AC σε μόλις 9 ώρες και 35 λεπτά — και χρησιμοποιήστε το προηγμένο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας για να ρυθμίσετε τις ώρες φόρτισης με την πλέον συμφέρουσα χρέωση (με μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο).

Φόρτιση στο δρόμο.

Χρειάζεστε φόρτιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού; Κανένα πρόβλημα: Με τεχνολογία που υποστηρίζει την ταχεία φόρτιση, το νέο Kona Electric μπορεί να ανακτήσει το 80% της φόρτισής του σε μόλις 54 λεπτά.

Παραγωγή ενέργειας εν κινήσει.

Το νέο Kona Electric ανακτά ενέργεια χρησιμοποιώντας τον ηλεκτροκινητήρα για την επιβράδυνση του οχήματος. Η ενέργεια που ανακτάται με αυτό τον τρόπο αποθηκεύεται στη μπαταρία, βοηθώντας το Kona Electric να διατηρεί μία φυσιολογική κατάσταση φόρτισης.

5-ετής Εργοστασιακή Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων.

Όπως όλα τα μοντέλα Hyundai, το νέο KONA Electric είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Εμείς υποστηρίζουμε αυτή την ποιότητα με 5-ετή Εργοστασιακή Εγγύηση Χωρίς Όριο Χιλιομέτρων για να απολαμβάνετε τα πράγματα που αγαπάτε στη ζωή, χωρίς να ανησυχείτε για το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον αυτού, η πολύ αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου του KONA Electric καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χλμ., όποιο συμβεί πρώτο. Απολαύστε την πρόσθετη ξεγνοιασιά που προσφέρει στάνταρ μία από τις καλύτερες εγγυήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τεχνολογία κινητήρων πιστοποιημένη για το μέλλον.

Το EURO 6d είναι το πρότυπο της Hyundai. Όλα τα νέα ταξινομημένα μοντέλα Hyundai στην Ευρώπη ήδη πληρούν το πρότυπο εκπομπών ρύπων EURO 6d-Temp. Το EURO 6d συνδυάζει τον κύκλο WLTP της εργαστηριακής δοκιμής με μία πρόσθετη δοκιμή εκπομπών ρύπων στο δρόμο, γνωστή ως Real Driving Emissions ή RDE.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ HYUNDAI KONA HYBRID

Δείτε ή κατεβάστε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο